Barış sonuçtan hiç memnun değil

Renault Yedek Parça Sorunu

30 Ekim 2023 16:39

09.10.2023 tarihinde 2023 model Renault Master aracımızı Renault yetkili servise bıraktık. Servis stoklarında parçanın bulunmadığını ve Renault Türkiye'den isteyeceklerini belirttiler. Renault Türkiye' ye kayıt açıldı ve hala bugüne kadar parça tedariği ile ilgili ne bir zaman ne de bir bilgi verilmiyor. Her aradığımda aynı cevabı almaktan bıktık artık. Aracımız ticari bir araç ve biz maalesef aracımızı kullanamıyoruz. Renault gibi bir firmaya artık güvenmiyorum.

renault-yedek-parca-sorunu-1.pdf
30 Ekim 2023 17:44 (Şikayetten 1 saat sonra)
31 Ekim 2023 16:16

Renault'tan dönüş yapılmadı. Kimse aramıyor

01 Kasım 2023 20:48

Evet bugün beni aradılar. Ama maalesef yine aynı cevaplar. Parçanızın yurt dışından gelmesini bekliyoruz demekten başka bir cevap vermiyorlar. Ne bir zaman ne de farklı bir çözüm yok!

03 Kasım 2023 15:02

Renault'tan hala parça temini ile alakalı olarak cevap yok!

03 Kasım 2023 15:03

Renault'tan hala parça temini ile alakalı cevap yok! 25 gün oldu!

06 Kasım 2023 14:30

Renault Türkiye sorunumuzu çözemiyor!

07 Kasım 2023 16:25

Parça hakkında hala bir geri dönüş olmadı. Renault Türkiye parça tedarik edemiyor!

13 Kasım 2023 10:04

Yetkili servis renser parça tedariğimizi sağladı. Aracı teslim aldık.

Osman

Çok sorun yasamissiniz. Düşünüyordum artık dusunmekden vazgeçtim. Ticari servis cekicekdim sıkıntıda bu kadar serviste bekletemeyiz aracımızı

Ela sonuçtan memnun

12 Ağustos 2023 12:59
"ABC Servis müdürü beni dikkat ve ilgi ile dinleyerek konuya hızlıca çözüm geliştirdi ve hemen ikame araç teminini gerçekleştirdi. Aracım henüz serviste ancak bu süreçte ikame araç temin edilmiş olması en azından mağduriyetime çözüm getirdi. Teşekkürler..."

Renault Yetkili Servis Saçmalığı

Yunus