Atilla sonuçtan çok memnun

Renault Taliant Araç Rölantideyken Titriyor

01 Ekim 2023 16:45
Atilla'nın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi yasin bey ve Ordu köy otomotiv Renault servisinde çalışan Uğur beye çok teşekkür ediyorum. İlgi ve alakalarından dolayı.”

2022 model 58.000 km Renault taliant 1000 motor 90 HP otomatik aracımı yeni aldım aracımda son günlerde rölantide titreme başladı arıza nedir bilmiyorum. Çeşitli söylentiler var kimi elektrik sisteminden kimisi hava sensöründen kimisi eksoz sisteminden diyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Araçlada fazla uğraşılmasını istemiyorum Renault ya da Başına gelen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

02 Ekim 2023 08:52 (Şikayetten 16 saat sonra)
13 Ekim 2023 15:46

Numan
Numan

Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum problemim kaynağı nedir acaba

Atilla

Sorun değilmiş aslında. Motor hacmi düşük olduğu için bu şekilde çalışıyormuş. Yani herhangi bir sorun yokmuş aracın çalışması bu şekildeymiş.

Burak
Burak

Hocam sabahları çalıştırdığım zaman ne im araçta da rölanti de dalgalanma oluyor ve pis bir koku oluyor arabada sonra düzeliyor ve de 10 litre yakıyor 100 km de sizin sorun tam olarak aynımıydı

Atilla

O şekilde değil. Araç normal olarak rölantide çalışırken stop edecek gibi titreyerek çalışıyordu.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 1.0 Tce Motor Soğukken Metal Sesi Geliyor.

20 Aralık 2023 10:18
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Arızalar Ve Uzun Servis Süreci

Ahmet