Murat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Sıfır Megane 4 Araçta Termostat Arızası Ve 3 Ay Parça Bekleme Süresi

27 Ekim 2023 08:35

2021 yılı mart ayında sıfır olarak aldığımız şu anda 54.000 kilometreye ulaşmış " Megane 4 " aracımızla normal seyir halinde ilerlerken fanın devreye girip hararet göstergesinin neredeyse kırmızı çizgi sınırına yaklaşmış olmasını fark etmemiz üzerine aracımızı durdurduk. Sonrasında aracın soğuması için bekledik. Soğuması üzerine aracın motor soğutma suyunun çok azaldığını fark ettik ve su ekledik. Sonrasında aracı en yakın tamirciye götürdük ve aracın termostatında arıza olduğunu söyledi. Sonrasında aracı satın aldığımız "Menemen Nazar Satıcı ve Yetkili Servis" e götürdük. Onlar da aracın " Termostat " parçasının arızalı olduğunu parçanın gelme süresinin 3 ayı bulacağını ilettiler. Şu anda araç su eksiltmektedir ve sürekli su ekleyerek aracı kullanmak zorunda kalıyoruz. En basit parçalardan biri olan " Termostat " için 3 ay bekleme süresi verilmesi büyük mağduriyetlere neden olmaktadır. Aracı aktif olarak kullanmaktayız. Bu nedenle parçanın en kısa sürede temini için tarafımıza ulaşılmasını talep eder mağduriyetin giderilmesini istiyoruz.

profile profile profile
27 Ekim 2023 08:49 (Şikayetten 14 dakika sonra)
05 Şubat 2024 09:38

Sorunumuz maalesef çözülmedi. Aracın ilk bakımını yetkili Renault servisinde yaptırıp ikinci bakımını Renault'un fahiş fiyat istemesi nedeniyle özel serviste yaptırdığımızdan garanti kapsamı dışında bıraktık denildi. Bu nedenle Tüketici Hakem Heyeti yoluna gideceğiz. Ücretini vererek tamir ettirmek zorunda kaldık. Bir daha asla Renault markasının yakınından, yanından geçmeyecegiz.

Nihal sonucu yetersiz buldu

Nihal
10 Temmuz 2025 11:14

Sıfır Araçta Klima Sorunu Ve İletişim Aksaklıkları

Tayfun
20 Mart 2025 11:28
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

2021 Renault Megane 4 1.3 Tce Benzin Vites Geçişinde Ses Yapıyor

İsmail
19 Temmuz 2024 11:55
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 Klima Soğutmuyor

Ferhat