10 Eylül 2024 12:234.120

Bayiden aldığım sıfır arabamın bagaj kısmında aracım 20 günlükken kusur tespit ettim, konuyu Renault'a bildirdim. Servis randevusu alıp il dışında bulunan servise gittim. Serviste bulunan usta, diğer sıfır araçları da göstererek bunun olağan bir şey olduğunu söyledi. Ben de resmi olarak belge istedim, kusur mudur değil midir diye. Ona göre mahkemeye ve tüketici hakeme başvuru yapacağım. Ancak, bunun kusur olup olmadığı ile ilgili üreticiden bilgi alamıyorum. Dosya değerlendirme deyip duruyorlar. Görsellere baktığınızda sıfır aldığınız aracı böyle görmek içinize siner mi? Bu nasıl iştir? Kaldı ki geri satarken alıcı kişi bana soracak bu nedir diye. Sorunlarıma ivedi cevap ve çözüm istiyorum.

22 Eylül 2024 00:28

Renault marka araç alacak arkadaşların dikkat! Eğer ki araç almaya karar verdiniz ve markası Renault ise aracı teslim almadan önce iyice inceleyin tıpkı Exper gibi şimdi diyeceksiniz biz nasıl inceleyelim o kadar detaylı koskoca firma bize hatalı araç satmaz veya sonradan çıkan kusurlar için arkasında durur diye düşünebilirsiniz benim gibi ancak maalesef öyle olmuyor, 25 günlük 1500 km de olan sıfır aracımın bagaj kısmında bulunan açıklığı görmem üzere reno ya başvurdum 1 aylık süreç sonunda bana serviste o parçanın düzeltileceği söylendi garanti kapsamında ancak ben yaklaşık bir buçuk milyona aldığım aracımın hatalı olmasını ve arka tarafına işlem yapılmasını bu süreçte istemedim nedeni ise bana karşı ne bir değer kaybı teklif edildi ne de özür için başka bir teklif sanki hediye gibi orayı düzeltelim dendi bende hakkımı mahkemelerde aramaya karar verdim, bu yazımı araç alacak arkadaşla için yazdım, bende almadan önce araştırdım ettim ancak başıma böyle bir olay geldi maalesef, değerli okurların bilgisine, 2 tane fotoğraf attım sol taraf ve sağ taraf arasındaki farka bakın ve vicdanen değerlendirin lütfen

Eki aç
Eki aç
10 Eylül 2024 14:47 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Renault MAİS Müşteri Hizmetleri

İdris
10 Eylül 2024 15:11

Biraz önce tarafıma ulaşıldı, değerlendirme ve karar alma aşamasında olduklarını servisle görüştüklerini ilettiler sonucu gelince güncelliycem

3 Temmuz 2025 14:48

Merhaba sonuç ne oldu

Renault Sıfır Araçta Beklenmedik Sorunlar Ve İlgisizlik

19 Kasım 2024 13:364.550

Buhari Otomotiv'den almış olduğum sıfır Renault Clio 5 aracımda yaşadığım sorunlar. Aracımı sıfır aldım, ilk etapta araç...

2 Destek

Tümünü Gör
Renault Clio Şikayeti!

Renault ClioŞikayeti!

Yusuf
Renault Kangoo 2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Renault Kangoo2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Altay
Renault 2023 Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Renault 2023Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Yekta
Renault Megane 4 Multimedya Arızası