04 Ekim 2024 16:11

2020 model Renault Megane 4 1.5 BlueDCI aracımda uzun yol yaparken belli bir hızın üstüne çıktıktan sonra, yani motor biraz zorlanmaya başlayınca motor hasar riski uyarısı veriyor. Kırmızı stop ışığı yanıp yanıp sönüyor. Hızı biraz düşürünce arıza yok oluyor. Zorlanınca tekrardan yapıyor. Hangi ustaya götürdüysem anlayamadı. Yardımcı olabilecek var mı?

07 Ekim 2024 14:02 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yorumlar (8)

Tevfik
Tevfik

Emirhan bey teşekkür. Demek ki benzer arızaların hepsinde beyin direnclenme ihtimalini kontrol edip ilerlemeniz gerekiyor.

Gürkan
Gürkan

Umut bey çözümü buldunuz mu

Ahmet
Ahmet

Motor hasar riski ben de aynı sorun var uyarı veriyor hararet çıkmıyor ama dün servise götürdüm uyarıları sildik dedi aynı şekilde verirse yine getirin motoru açıp bakacağız dediler sorunu çözemediler yani çözebilen var mı

Soner
Soner

Merhaba, arızayı çözebildiniz mi? Aynı sorundan bir aydır bende muzdaribim.

Hocam sorunu çözebildiniz mi

Emirhan

Umut bey iyi günler aynı sorun benim aracımda da var. Sorunun sebebini bulabildiniz mi acaba

Emirhan

Sorunu çözdük reis bizimki hiç tahmin etmediğimiz bir şey çıktı aracı yeni almıştık o zaman eksperde falan hiçbir şey çıkmamıştı nere götürdüysek yapamadılar daha sonra beyni sıfırlattık yine düzelmedi en son beynin altında çoğu kabloların dirençlendiğini gördük satan adam arıza vermesin diye öyle yapmış dirençleri iptal edince beyin 9 a yakın arıza verdi ve hepsini hallettirdik Allah'a şükür şu an hiçbir sorunu yok

Sorunu çözebildiniz mi

Renault Acil Cevap Bekliyorum

Kadir
28 Ağustos 2024 01:05
Renault Acil Cevap Bekliyorum
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
19 Kasım 2023 16:18