Kayhan sonuçtan çok memnun

31 Ocak 2024 19:06
Kayhan'ın Teşekkür Mesajı
“Renault CEO ‘su Berk Çağdaş bey olmak üzere Renault Genel Merkezine, şikayetime ilgiyle yaklaşıp çözüm ürettiği için teşekkür ediyorum. Arıza, ABS beyni değiştirilerek giderildi ve herhangi bir ücret alınmadı. Üstelik ikame araç konusunda da hiç sıkıntı yaşatmadılar.”

2020 model ve sıfır aldığımız aracın 3 yılda 5 kez aynı arızayı verdi.
-Start-stop kontrol ettirin.
-ABS kontrol ettirin.
-tpw kontrol ettirin.
-Yokuşta kalkış kontrol ettirin
-esc kontrol ettirin.
-Fren sistemini kontrol ettirin.

Birinde aküyü değiştirdiler 1000km sürmeden tekrar başladı. Diğerlerinde yok soket çıktı yok kablo tesisatında kısa devre diyerek her seferinde geçici çözümlerle oyaladılar. Şu an aynı sorunla beşinci kez aracım serviste. 24 saat oldu ses yok. Garanti süresi dolduğu için, garantinin garantisi olmaz deyip yaklaşık 3500 lira arıza tespit ücreti çıkacak dediler, ben de tamam dedim. Şimdi yine yaptık deyip parça parası ve işçilik için bir sürü fatura çıkaracaklar. O faturayla direkt mahkeme yolunu tutacağım. Hem arabadan hem markadan nefret ettirdiler. Bir daha bu markaya bulaşmam, yakınlarımı da bulaştırmam. Aldığıma alacağıma bin pişmanım. Düşünsenize o kadar para verip sıfır araba alıyorsunuz ve rezil oluyorsunuz.

profile profile profile
01 Şubat 2024 08:47 (Şikayetten 13 saat sonra)
01 Şubat 2024 15:07
Renault Megane 4 Kronikleşen Arıza

Garanti süresince 4 kez aynı arızadan götürdüm. Yaptık deyip gönderdiniz. 5. Kez getirdiğimde garanti süresi doldu deyip arıza tespit ücreti istediniz ve üstüne arıza ABS beyninde deyip bu faturayı çıkardınız! Aynı beyin en baştan arızalı olduğu belli olduğu halde bitmesini beklemiş olmuyor musunuz?

01 Şubat 2024 15:08
Renault Megane 4 Kronikleşen Arıza

İşte gelişme 45bin liralık fatura!

17 Eylül 2024 15:20

Yorumlar (10)

Üzeyir

Merhabalar aynı sorunlardan bende muzdaribim araç 2020 78.000 km de 1.5 Blue akü dediler değişti ama çözüm yok, dışarıda beyinci makineye bağladı ABS beyin hatası verdi, iş garanti olsun diye bende servise bıraktım 3 gündür hata sebebini bulacaklar anlaşılan kronik bir sorun diğer klasman markalar bu tip hataları ücretsiz değiştiriyor. Araçtan soğudum yaptırıp satacağım. Varsa başından geçip çözüm bulan yardımcı olursa sevinirim.

Şikayeti Çözüldü

Servis sorunun sebebi ABS beyin besleme soket-Kablo oksitlenmesi dedi temizlenince sorun çözüldü. Dışarıda araç beyin hataları için bilgisayara bağlayan usta, sorun ABS beyniyle alakalı sigorta, kablo, soket temassızlığı olabilir demişti nokta atışı oldu.

Hasan
Hasan

Hocam merhaba benimde aynı arızaları verdi. ABS beyni değişince her şey yoluna girdimi. Başka bir şeyler çıkardılar mı.

Yasin
Yasin

Aynı sorun bende de var sorun ney miş acaba

Kayhan

ABS beyni arızalı dediler. 8 şubatta sipariş geçtiler. 14 şubatta arayıp durumu sordum, parça stoklarda olmadığı için ne zaman geleceği de belli değil dediler ve Clio ikame araç verdiler. Yaklaşık 1 aydır aracım serviste.

Cihan
Cihan

Hocam öncelikle geçmiş olsun sorun çözüldü mü aynı sorun bende de var

Kayhan

Sorun ABS beyniymiş! Garantisi bitene kadar aynı arızadan 4 defa götürdüm beyinde bir şey yok ama bittiği an beyin arızalandı!

Gerçekten şaşkın bir şekilde okudum 2020 model araba

Ümit
Ümit

Sorun çözüldü mü?

Kayhan

Sorun ABS beyninin arızalanmasıymış! Başka bir yorumda okumuştum, orada da ABS beyni arızalı diye değiştirmişler ve 1 sene sonra tekrar olmuş. Daha sonra şasiyi güçlendirmişler arıza geçmiş ve 1 yıldır sorun yokmuş.

Renault Garantisiz Sıfır Araba

04 Ekim 2023 12:25
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
02 Kasım 2023 16:47