Hüseyin sonuçtan çok memnun

Renault Kangoo Su Eksilme Sorunu!

09 Ağustos 2023 17:34
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

2020 Model Renault Kangoo Multix 1.5 bluedci Touch 95Hp aracım Nisan 2022'de trafiğe çıktı. 16.000 km olmasına rağmen soğutma suyu eksiltiyor. 2022 yılında Karabük yetkili servisi elif oto'da bakım yaptırdım. Suyun eksildiğini söyledim. Bakım sonrası her şey tamam bir sorun görünmüyor dediler. Ancak yine doldurulan antifiriz yok olmuş. Ben Kangoo'dan memnunum ancak bu su eksiltme sorununu nasıl çözebilirim. Renault bana nasıl yardımcı olabilir.

10 Ağustos 2023 16:30 (Şikayetten 22 saat sonra)
17 Ekim 2023 09:48

Daha önce belirtiğim gibi, 34 dpv 534 plakalı, Kangoo Multix 1.5 bluedci Touch, 2020 model 16.000 km. Araba su eksiltmesinden mütevellit hararet yaptı. Araba, Karabük Renault yetkili servisinde. Motorun açılması gerektiğini söylediler. Aracın tamir masrafı dış müdahaleden dolayı garanti kapsamına girmediği masrafları benim ödemem gerektiği tarafıma bildirildi. Ancak, kesinlikle kaza veya herhangi bir dış müdahale yoktur. Araba serviste incelenebilir. 16.000 km araba nasıl su eksiltir. Bu üretim hatasından kaynaklanmakta, garanti kapsamında tamir edilmesi gerekmektedir. Zaten arabanın su eksiltmesi sebebi kaza veya dış müdahale olsa Kasko sigortası var. Oradan tamir ettirirdim. Telefonla Müşteri hizmetlerine müracaatım olmasına rağmen geri dönüş olmadı. Saygılarımla gereğini bekliyorum.

10 Kasım 2023 16:42

Teşekkürler

Merhaba radyatör basınç testi yaptırın sorununuzu çözün.

Renault Soğutma Sıvısı Eksiltiyor

Ümit