Renault Soğutma Sıvısı Eksiltiyor

22 Ekim 2023 18:17

Aracım 2020 model Renault Megane 4 1.3 tce EDC. Aracımda 20.000 km'den bu yana soğutma sıvısı eksiltiyor. Radyatör kapağı ve su pompası değişti. Defalarca basınç testi yapıldı. Araç şu anda 94.000 km de. Hâlâ eksiltme devam ediyor. Servis basınç testi normal çıkınca sorun yok diyor fakat eksiltme devam ediyor. Soruna çözüm bulunamadı. Aracın ek garantisi 100.000kmde bitecek. Testleri Balıkesir Renault akkaş servisinde yapıldı. İnanın bıktım servise gitmekten. Sorunuma çözüm bulunmasını istiyorum.

22 Ekim 2023 18:02

Aracım 2020 model Renault Megane 4 1.3 tce EDC Aracımda 20.000 km'den bu yana soğutma sıvısı eksiltiyor. Radyatör kapağı ve su pompası değişti. Defalarca basınç testi yapıldı. Araç şu anda 94.000 km de Hâlâ eksiltme devam ediyor. Servis basınç testi normal çıkınca sorun yok diyor fakat eksiltme devam ediyor. Soruna çözüm bulunamadı. Aracın ek garantisi 100.000kmde bitecek. Testleri Balıkesir Renault akkaş servisinde yapıldı. İnanın bıktım servise gitmekten Sorunuma çözüm bulunmasını

23 Ekim 2023 08:41 (Şikayetten 14 saat sonra)

Yorumlar (10)

Şikayeti Çözüldü

Merhaba sorun çözüldü mü hala devam ediyormu? Ben bulamadım sorunu devir daim değişti yakında termostatı da değiştireceğim

Şikayeti Çözüldü

Hocam merhaba 2021 faz 2 Megane 4 1.3 tce aracımda 6 ayda bir max tan min kısmına iniyor çözüm var mıdır normal bir durum değil. Diye düşünüyorum. En son arlık ayında basınç testi yaptırdım serviste sorun yok dediler

Şikayeti Çözüldü

Napiosunuz peki üzerine su mu ekliyorsunuz?

Ümit

Benim hala aynı sebep bulunamadı

Özer

Aracı kullanmaya devam ediyor musun ustam? Vala araçtan soğudum ya daha 40 binde ama heves kalmadı renodan başka araca binmedim bir de

Teşekkürler ustam hayırlı bayramlar

Ümit

Araç 20.000 km den beri böyle 139.000 km'de eksiltme aynı Kullanmaya devam ediyorum

Özer

Merhaba sorun nasıl çözüldü mu nasıl çözüldü? Benim araçta da aynı sorun var ustaya götürdüm bazılarında var dedi.

Ümit

Eksiltme normal bir durum değil.

Ümit

Sorun bulunamadı. Her 20.000 km'de 300 ml antifriz ekliyorum.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Soğutma Sıvısı Eksiltme Sorunu

30 Kasım 2024 22:21
Renault Megane Soğutma Sıvısı Eksiltme Sorunu
Mehmet sonuçtan memnun değil

23 Mart 2024 01:27
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Garanti Desteği

Furkan