Renault Faiz Kampanyası Diye Yanıltıyor

11 Aralık 2023 22:38

Renault'un 1.99 veya 2.99 faiz kampanyası diye bu şikayeti yazıyorum. Kampanya yaptık düşük faizli kredi veriyoruz ama ilk taksiti peşin ödemeniz gerekiyor diye yanıltıyorlar. Kredi çekecek insan faiz oranı iyi diye ilk taksiti peşin öderiz ne olacak ki sanki diye düşünerek bunu kabul ediyor. Bizde öyle bir hata yaptık krediyi kabul ettik. Fakat ilk taksiti peşin alıyoruz diye aldıkları para tamamen hava parası. Kredinin ne ana parasından, ne de faiz tutarından düşülmüyor.
Yani çekilen kredi tutarının üstüne peşin verdiğiniz parayı da ekleyince faiz oranı söylenenden çok daha fazla üzerine çıkıyor. Krediden dönmek istediğinizde ise yine peşin ödediğiniz paranın iadesinin yapılmayacağını söylüyorlar.

14 Aralık 2023 10:43

Renault şikayetime en kısa zamanda sizi arayacağız diyerek cevap vermişti. Şimdi bakıyorum o cevap da kaldırılmış görünüyor. Ayrıca şikayet metninde yazmış olduğum bazı cümleler de kısıtlanmış. Gerekli mercilere zaten başvurmuştum ama insanlar bilgilensin diye buradan da yazmak istedim. Tekrar yazıyorum Renault'un 1.99 veya 2.99 kredi kampanyasına temkinli yaklaşın. İlk taksiti peşin alıyoruz diyerek aslında krediyle alakası olmayan hava parası diye nitelendirilebilecek bir para alıyorlar. O parayı da dahil edince kredi oranı çok daha yükseklere çıkıyor. Onun için hesabınızı kitabınızı iyi yapın. Renault yerine gidip başka markalara bakmanız belki daha avantajlı olabilir.

Lokman sonuçtan hiç memnun değil

Lokman
04 Haziran 2024 14:55

Renault Austral Kampanya Aldatmacası

Murat
04 Temmuz 2023 19:22
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
21 Haziran 2023 10:02