Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Renault Express Klima Hatası

Deniz
18 Temmuz 2024 13:21

Aracım 2023 Model Renault express.
Aracımda yaz ayında akşamları klima açtığımda ön camda dıştan buğulama yapıyor. Yaz Ayında silecekleri çalıştırarak yol gidiyorum :) Yetkili servise götürdüğümde Firmanın bunun doğa olaylarından olduğunu söyleyerek komik bir şekilde, firmanın işlem yapamayacaklarını söylediler. Yazık.

Sorun şu :
Arabanın klima kademelerini hangi yöne alırsanız alın ön camın altındaki havalandırmadan soğuk üflüyor. Bu durumdan dolayı ön cam soğuyor ve dıştan buğu yapıyor. Bu bir Teknik hatadır.

Önerim :

En Kısa Zamanda bu hatanızı telefi etmeniz mağduriyetimi gidermenizdir. Yazın klima açıp araba süremeyeceksem ne anlamı kaldı? Lütfen Ürününüzün Arkasında durun.

Mersin / Yenişehir

18 Temmuz 2024 13:28 (Şikayetten 6 dakika sonra)
Deniz
18 Temmuz 2024 15:59

Bana geri dönüş sağlandı. Halen bu Olayın doğal olaylardan olduğu yönünde cevapla karşılaştım. Bu doğal bir olay olsa tüm camlarda buğulanma olur. Videoda da göründüğü gibi klimadan çıkan soğuk havanın cama vurduğu kısımlar buğulanmıştır. Markanızı tercih ettiğim için çok pişmanım. Açıklamanız komikçe. Müşteri desteğiniz çok kötü. Çözüm sıfır.

Kadir

Maalesef bende express aracımla aynı sorunu yaşıyorum ön hava kanalların üzerine deri serdim ki cam bugu yapmasın diye hava yönlendirmeleri doğru çalışmıyor

Sedef sonuçtan çok memnun

Sedef
17 Aralık 2023 14:35
"Renault müşteri hizmetlerine hızlı geri dönüşleri ve çözümcü yaklaşımları için çok teşekkür ederim."

Renault Megane Icon Sorunları Saymakla Bitmez.! Klima, Sürüş Modları, Buğu

Arif