Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Enjeksiyon Beyin Arızası

03 Haziran 2023 21:59

Aracım orijinal Fransız Megane 3 Gt Line Dizel otomatik. Bu araçların kronik sorunları mevcut. EDC beyni, enjeksiyon beyni gibi... Aracım normal giderken "Esc-Yokuş kalkış ve enjeksiyonu kontrol ettirin" uyarılarını verdi. Servise götürdük 1 aylık inceleme sonucunda enjeksiyon beyninden olduğuna kanaat getirdiler. Asıl sorun ise bu beyni yetkili servis tamir etmiyor tamir maliyeti dışarıda 3 ila 4 bin lira arasındayken servis yeni beyin takmak istiyor bununda maliyeti 30 bin lirayı buluyor. Fransa'da ise bu beynin sıfır fiyatı 300 Euro. Üretici firma kendi anavatanında bu parçayı vatandaşına bu fiyata satıyorken Türkiye'de yetkili servisler bu fahiş fiyatlarla neyin peşindeler ve neyi hedefliyorlar? Markasının ve müşterisinin arkasında durmayan bir firma... Renault pişmanlıktır hele hele dizel otomatik EDC şanzıman ise tamamen pişmanlıktır.

05 Haziran 2023 08:50 (Şikayetten 1 gün sonra)
12 Temmuz 2023 18:33

Kimse dönüş yapmadı.

Galata

Hocam merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum. Acaba tamir ettirdiğiniz ustanın iletişim bilgisini paylaşır mısınız?

Nuh

Merhaba abi bende de Megane 3 gt Line var bende esc, egzoz emisyon, enjeksiyon, yokuş kalkış kontrol ettiriniz hatası alıyorum sen neyden kaynaklandığını öğrendinmi acaba.

Atakan

Evet maalesef enjeksiyon beyni arızasından kaynaklanıyor. Eğer akün yeniyse sıkıntı tam olarak bu. Ümraniye bizim arabaların beyin tamirini yapan bir beyinci vardı. 6.500 TL'ye sorunu çözdüm.

Renault Megane Kronik Vites Sorunu Ve Mağduriyet

Tamer
04 Ocak 2024 22:32
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Şanzıman Beyin Arızası 2015 Renault Cl

Selçuk