Renault Clio 4 Ön Cam Izgara Bulamama Sorunu

02 Kasım 2023 03:11

2013 Model Renault Clio 4 aracım var ön cam ızgarası güneşten dolayı deformasyon uğrayıp kırılmış nasıl bir maddeden yapılmışsa anlamadım. Gaziantep'te ki Yetkili servisler dahil olup diğer Renault parçası satan yerler ve çıkma parça satan yerlere dahi sormama rağmen on cam ızgarası bulamadım. 2013 model aracın parçasını bulamamak çok komik internette ise çok uçuk rakamlara güvenli olmayan sitelerde 4.000 TL gibi rakama satmaya çalışıyorlar. Umarım yetkili biri ulaşıp parça sorunumu çözer

02 Kasım 2023 03:14

2013 model Renault Clio 1.5 dcı Joy ( Clio 4 hb) aracım var ön cam ızgarası daha önceki sahibinde iken güneşten dolayı zarar görmüş bu son 1 ayda bir anda kırılıp dökülmeye başladı yolda giderken ön cama çarpıp ses etmeye başladı. 1 aydır bu parçayı Gaziantep'teki Yetkili Servisler dahil sanayi sitesindeki Renault parçası satana her yere sordum hiç kimsede yoktur. Yetkili servis pahalı olacağı için çıkma parça alın gibi söylemlerde bulundu telefonda. Araç 2013 model ve parça sorunu olmayan bir marka Renault'a yakışmayan bir durum bu. İnternette birkaç sitede 4.000 TL gibi fiyat istiyorlar güvenip alamadım. Renault'tan yetkili bir kişiden parça sorunumu çözecek bir destek bekliyorum lütfen.

02 Kasım 2023 09:18 (Şikayetten 6 saat sonra)

Muhammed

Sanayide bir camcıya git orayı kazıyıp bir fitil takacak o kadar

Muhammed

İnternette de satılıyor kendin tak ben 3 ay önce 400 TL'ye yaptırdım sanayide çok kalın değil normal bir şey

Halil

Sordum olmaz öyle diyorlar arada boşluk olur ve o kadar kalın fitil yok bizde diyorlar

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
07 Aralık 2023 20:47