Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 18:27

24.08.2024 tarihinde İstanbul Esenyurt Bika Renault yetkili servisine Megane 4 aracımı ilk bakım için götürdüm. Pişmanlık nasıl yaşanır özetle öncelikle fiziki olarak gittim randevu aldım. Çıkmadan önce her bakımda fren balata vs. değişmesi gerekli dediklerini bildiğim için ustaya gösterdim en az 4,5 bin km gider dedi. Bakım günü servis beni arayarak tam da düşündüğüm gibi balatalar bitmiş hemen değişmeniz lazım dedi. Ben de ustaya gösterdim daha var dedi dedim bu nasıl çelişki? Siz bilirsiniz diyerek kapadılar. Sonrasında bakım yapıldı. Alabilirsiniz dediler. Aracı aldığımda motor alanına hiçbir şekilde temizlik bakım yapılmamış, yağ akıntıları vs. aşırı kirli biçimde teslim ettiler. Renault diyaloğa bilgi verdim 4 iş günü oyaladılar. Sonuç olarak her servis aynı değil dedi. Şaka gibi, A bayisi bakım yaparken B bayisi böyle olabiliyormuş. Sonuç çözümsüzlük ve müşteri memnuniyetsizliği. Markaya olan güvenim sıfıra indi. Keşke dışarıda yaptırsaydım, pişmanım.

02 Eylül 2024 14:14 (Şikayetten 3 gün sonra)
02 Eylül 2024 15:41

Renault diyaloğa şikayetimin 8. Günü henüz arayan soran yok en kısa zaman bakalım ne zaman

03 Eylül 2024 13:50

9. Gün hala arayan soran yok bant kaydı genel cevap verip geçiyorlar geri dönmeleri bile müşteri memnuniyeti için yetersiz

03 Eylül 2024 15:49

Dikkat dikkat dikkat! Flash gelişme Aradılar Yapacak bir şey yok dediler! Renault Yetkili Servis benim için bitmiştir. Gidip hala para vermeyi düşünen varsa iyice düşünsün.

Osman
30 Ağustos 2023 20:57
Salih sonucu yetersiz buldu

Yakıt Deposu Zırıltı Sorunu Defalarca Servise Gitmeme Rağmen Çözülmedi

Salih
02 Eylül 2025 14:25
Yakıt Deposu Zırıltı Sorunu Defalarca Servise Gitmeme Rağmen Çözülmedi
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Renault Akü Kaynaklı Müşteri Mağduriyeti

Yusuf
20 Mayıs 2024 12:34
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Renser Servisinde Müşteri Memnuniyetsizliği

04 Ekim 2024 09:21