Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Multimedya Sorunu: Başarısız Yazılım Güncellemesi

Renault Austral Multimedya Sorunu: Başarısız Yazılım Güncellemesi
Atilla
19 Ekim 2024 12:10

2024 ocak ayında ASF den Renault austral araba satın aldım. Arabada 1 2 ay içerinde multimedyasında sorun tespit ettim ve aracı servise götürdüm. Araca yazılım atılacağını söylediler. Ancak sorun devam etmekte ve yazılıma bakınca yükleme başarısızdır bilgisi vardı bana yüklendi diye aracı verdiler halbuki yükleme olmamış, işlemi tamamlamadan yalan bilgi ile teslim edildi. Halen sorunum devam ediyor.

21 Ekim 2024 08:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

Münevver sonuçtan çok memnun

Renault Austral Multimedya Arıza

Münevver
24 Şubat 2024 16:41
"Renault genel merkezinde ki Yasin bey başta olmak üzere Denizli Bayi servisindeki Tugay Bey ve Berna Hanıma çok teşekkür ederim. Sorunum ile yakından ilgilenip, kafamdaki tüm sorulara cevap bulabildiğim bir süreç oldu. Yaşadığım tatsız oalyları unutturdukları için de ayrıca tekrar teşekkür ederim."
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Bika'dan Alınan Renault Austral Multimedya Ekranı Kapanıyor

Aslı
25 Mayıs 2024 15:44
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

2023 Model Austral Aracımda Multimedya Sorunu Ve Ekipman Değişim Talebi

Serdar sonuçtan çok memnun

Renault Austral Multimedya Arızası

Serdar
02 Mart 2024 12:13
"Renault Austral marka aracımın Multimedya sorunu çözüldü ve Aracımı 13.03.2024 tarihinde Teslim aldım. Renault-Mais genel Merkezi Bölge sorumlusu Akif Bey başta olmak üzere Ankara Akbak Renault Satış şefi Cengiz beye de çok teşekkür ederim. Aracın sorunu ile yakından ilgilenip, kısa zamanda aracın Sorununun çözülmesine yardımcı Oldular. Yaşadığım bu sorunu bana unutturdukları içinde ayrıca Renault-Mais firması yetkililerine'de tekrar teşekkür ederim. Renault-Mais firması Satmış olduğu aracın arkasında Olduğunu Her şekilde kanıtlamış Oldu."