Esat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Araç Teslimatı Hakkında

21 Şubat 2024 16:57

04.01.2024 Tarihinde Renault Hedef Zeytinburnu Bayisinden Almış Olduğu Austral Marka Araç İle İlgili;

04.01.2024 Tarihinde Renault Austral marka araç satın aldım, aracımın teslimi 24.01.2024 Tarihinde yapılacağına dair sigorta kesim işlemlerim yapıldı, aracımı bugün 21.02.2024 Tarihli henüz daha teslim alabilmiş değilim. Satın aldığımda aracımda kronik bir sorun olduğu söylenmedi. Aracımın hazır ve satış için ödeme yapmam gerektiği bilgisi aktarıldı. 1 Ayın sonunda ikame araç ile geçiştirilmekteyiz. Sıfır araç satışına fabrika nasıl bir bloke koyabiliyor? Üretim hatası var ise parça tedariği 40 gün mü sürüyor? Mais benim mağduriyetim ne olacak? Aracımı ne zaman teslim alacağıma dair net bir gün bile verilmez iken zaten 40-50 gündür bekliyorum. 1 Aydır sigorta kestiğim aracım ve bu süreçte yaşadığım zararımı kim karşılayacak? Aracım derhal teslim edilsin istiyorum. Böyle saçmalık olamaz 50 gündür neyin parçası satarken neden bu sorun tarafımıza bildirilmemektedir. Parça tedarik sürecinde bana yaşattığınız mağduriyet kabul edilebilir bir şey değil. Bu süreci yönetemediğinizin sonuçlarına kullanıcılar katlanmak zorunda değil. Mais parça tedariğinin 50 gün sürmesi ve hala daha ne zaman sorunumun çözüleceği ile ilgili dönüş alamamam tamamı ile firmanızın sorumsuzluğu ile ilgilidir.
İvedilik ile aracımı sorunsuz bir şekilde teslim istiyorum. Bu yaşanan kayıplarımın karşılanmasını talep ediyorum, yasal yollar ile hakkımı aramaktan kaçınmayacağım.

13 Nisan 2024 14:37

Renault Austral marka aracım az daha yanıyordu. Mart ayının başında aracımı ancak teslim ettiler aracımda fren sisteminin değiştiğini söylediler. Tarafıma kusurlu ve sorunlu araç teslim edildiğini görselleri ile birlikte iletiyorum. Hedef Zeytinburnu Bayisinde fren sistemi onarımı yapılmıştı 0 aracıma komple fren sistemi değiştirmişler. Bunu da zaten bizlere iletmişlerdi. Aracım Ordu ilinde yolda koku gelmesi üzerine kendini kilitledi ve az daha araç yanacaktı. Hızlıca servise çektirdim Ordu Köy Otomotiv Yetkili servisindedir. Buradaki rapor kesinlik ile teknisyen hatası olduğu açıkça yazmaktadır. Aracım yanmış olsaydı bunun hesabını kim verecekti? Bu teknisyenlerin eğitimi mi yok? Nasıl olur da tarafımıza kontrol edilmeden böyle bir araç teslim edersiniz? Ailem ve çocuklarım aracın içindeydi yanıp kapılarımız kitlenmiş olsaydı otoyolda durup kim bizi fark etmiş olacaktı? Fren sistemini toplarken kablomu şasi yaptırmışlar böyle araç ile İstanbul Ordu arasında yol yaptım ne bir ikaz ne bir hata verdi. Son süreçte kendini kilitleyip stop etti. Bu süreçte de yoğun koku geliyordu. Aracımın acil bir şekilde değiştirilmesini talep ediyorum. Yoksa yasal yollar ile hakkımı aramış olacağım. Bu nasıl bir saçmalık bu nasıl bir risk almak? Sizlerin nasıl bir hizmeti var bu çocuk oyunca ğımı? Zaten 0 aldığım aracı 2 ay bekledim bunun için mi bekledim içinde biri yanmış olsaydı ne olacaktı? Şimdi tüm tesisatın değiştirilmesi gerekiyormuş. Torpido falan sökülmesi gerekiyormuş 0 araç alıyorum sizce buna müsaade mi etmeliyim? Tüm sosyal medya hesaplarında mahkeme süreçlerimi paylaşmış olurum tarafıma çözüm odaklı ve hemen aracımın yenisinin teslim edilmesini talep ediyorum. Hemen. 34EK6152 Plakalı aracım. Resimlerini de buradan tüm aracı alacak kişilerde görsün diye iletiyorum.

profile profile
22 Şubat 2024 08:35 (Şikayetten 15 saat sonra)
13 Nisan 2024 15:15

Tarafıma ulaşılmamıştır hiçbir şekilde.

10 Mayıs 2024 12:53

Aracım Ordu Yetkili servisinde 1 ay olacak yanmasını geçtim yapılmadı bile şu an hala serviste bir şekilde anlaştık 1 aydır parça bekleniyor Mais ne yapmak istiyor?

31 Mayıs 2024 11:38

Aracım 2 aydır hala serviste arıza çözümlenmedi 20.000 TL ve 1 bakım hediye edilip 2 haftada teslim edilecek denildi. Ne arandım ne soruldum. Resmen dolandırıldık. 1 ocakta aldığım araç haziran ayı olacak binemedim. Dava sürecimi tüm sosyal medya ve yayın kanalları aracılığı ile paylaşacağım.

Efrail
11 Şubat 2024 17:17

Ertan
14 Eylül 2023 10:06

Renault Austral'da Çözülemeyen Multimedya Problemi

Onur
26 Aralık 2024 19:02
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
22 Mayıs 21:24