Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Renault 4 Şoför Koltuğu Gacırtı Sesi

07 Mayıs 2024 06:08

2016 Megane 4 icon aracımın şoför koltuğundan oturup kalkarken kasislerde çok fena gacırtı geliyor. Araştırmamdan anlaşılan bu şekilde sıkıntı yaşayan çok kişi var. Renault 4 ün bu konuda üretim hatası var anlaşılan. Birkaç yere gittim sanayide öylece bin yapacak bir şey yok dediler. Şu an gerçekten mağdurum. Renault yetkililerinden bu konuda bir yardım talep ediyorum.

17 Ağustos 2024 11:28

Renault Megane 4 Icon araç sahibiyim. Şoför koltuğundan çok rahatsız edici gıcırtı sesi geliyor ve bu beni oldukça rahatsız ediyor artık. Yıllardır severek bindiğim arabamdan soğudum. Birkaç koltuk servisine sordum, 'Bizim yapacağımız bir şey yok, koltuk zayıf olarak üretilmiş, yapacak bir şey yok' dediler. Araştırmalarıma göre benim gibi çok şikayetçi olan var. Resmen üretim hatası var. Renault Mais'ten bu konuda yardım bekliyorum. Daha önce de kendilerine yazdım buradan. 'Arayacağız sizi' dediler ama arayan soran yok. Ben yeni koltuk alsam dünya masraf edeceğim. Bana da yazık, günah. Bu konuda Renault Mais'ten sorumluluklarını üzerine alıp benim sorunumu gidermelerini bekliyorum.

07 Mayıs 2024 15:42 (Şikayetten 9 saat sonra)
15 Mayıs 2024 11:32

Geri dönüş yapacağız denildi ama ne yazık ki kimse aramıyor. Renault yetkilerinden yardım bekliyorum

Renault Koltuk Koltukların Ses Sorunu

Hilmican
28 Nisan 2024 19:01
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 Koltuk İskeleti Sesi

26 Haziran 2023 23:18

Renault Megane 4 Taban Halısı Sorunu

Ahmet
21 Mayıs 2024 14:48
Renault Megane 4 Taban Halısı Sorunu
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 2016 Koltuk Gıcırtısı Sorunu

Doğan