Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Rehber Turizm Umre Mağduriyeti Ve Yanıltılma

19 Ocak 2024 11:51

Rehber Turizm tur şirketi ile umreye gittiğimde, ödeme öncesi bize gösterilen temiz ve nezih otel yerine, temizlik hizmetlerinin aksadığı ve eski donanımlara sahip başka bir otele yönlendirildik. Bize belirtilen son dakika otel değişikliği kabul edilebilir bir durum değildi. Otelde ne çarşaf değişimi yapıldı ne de çöpler düzenli olarak alındı. Yataklar eski ve dar olduğu için, küçük çocuklarla birlikte uyumak zorlaştı. Saç kurutma makinesinin olmaması çocukların sağlığını olumsuz etkiledi.

Medine'deki otelde üç gün boyunca sıcak şu sıkıntısı çektik. Ayrıca, odalarda kettle olacağına dair bilgi verilmiş olmasına rağmen, hiçbir odada kettle bulunmamaktaydı. İki yaşındaki kızımız için önceden belirtilen ücretin üzerine son anda ekstra taleplerde bulunuldu ve itirazlarımıza rağmen yanıt olarak 'o zaman gelmeyin' gibi bir yaklaşım sergilendi. Her şey dahil denilmesine karşın, Hira mağarası ziyareti için ekstra ücret talep edildi. Otelin yemekhane bölümü yemek artıklarıyla dolu ve temizlik hizmeti yetersizdi, adeta bir aşevini andırıyordu. Kendimiz yemek artıklarını temizleyerek yemek yemek zorunda kaldık.

Sunulan hizmetler ve otel koşulları, bize vaat edilen lüks otel standartlarından oldukça uzaktı. Rehberin tavrı ve hizmet kalitesinin düşüklüğü de maalesef tatmin edici değildi.

06 Mayıs 2025 13:05 (Şikayetten 15 ay sonra)

Mustafa ve kamil aynı kişi, şikayeti kaldırmanızı rica ederiz

Kadir
Kadir

Değerli şikayetçiye cevabımızıdır. Mekke' de sözleşmeye istinaden 3 otel kullanıyoruz, Melak safa, Aris ve Lulu meşair. Diyanetin gözetim ve denetiminden geçen oteller. Yolcu kayıt anında 2 yaşından büyük çocuğunu 2 yaş altı hesabı yatırdı. Nüfus kayıtı elimize geçince 2 yaş büyük olduğunu görüldü. Fark istendi, konu para. Hira dağı yolcuya ait bizim bizim programımızda yol. Kaldıkları otel 3 yıldız ayarında, kettle ce saç kurutma makinesi mecbur değil. Yataklar standart. 40 kişi gitti bu 2 kişi mi memnun olmadı?

Maalesef şirketinizden memnun kalmadık keşke memnun olsaydık orada yaşadıklarımız burda anlatmak zor. Orada 12 saat boyunca otelde su akmadı. Ve bu Birgül değil birkaç gün ara ara devam etti bunu sizde biliyorsunuz. Gelenler içinde iki aile genç vardı diğer ümreciler 50 yaş üstü olduklarından maalesef bu problemlerini anlatacakları mecraları bilmiyorlar. Temizlik yaptırabilmek için saatlerce otelde beklemek zorunda kalıyordu ve temizlik yinede düzgün yapılmıyordu. Keşke orada koşullarımız iyi olsaydı da bu konuşmayı yapmak sorunda kalmasaydık. Biz çocuğun yaşını küçük göstermedik sizin kayıt yapan kişisine eski pasaportunu da verdik aradan bir ay dan fazla zaman geçtikten sonra gitmemize 10 gün kala bize fazla para vermemiz gerektiğini söylediniz. Gerçekten bu da önemli değil orada verdiğiniz sözleri tutsaydınız biz sadece ibadetimizi düşünseydik oteldeki sıkıntılarla uğraşmasaydık bugün bu konuşmayı yapmazdık

Ecmain Turizm Umre Turu Hayal Kırıklığı

Ayşegül