Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Regal Yeni Alınan Kurutma Makinesinde Hayal Kırıklığı

Ayfer
03 Nisan 2024 21:27

29 Şubat 2024'te Regal marka çamaşır kurutma makinesi satın aldık. Garantili ve peşin ödenen ürünün ambalajı açıldığında, en üst kısmının boydan boya çatladığını fark ettik. Arızalı ürünü iade ettik ve 12 Mart'ta yerine yenisini aldık. Yeni ürün kurulduktan sonra çalıştırıldığında, rahatsız edici ve kulak tırmalayan bir cızırtı sesi çıkardığını gözlemledik. Bu ses, kazanın ya da makinenin normal işleyişinden kaynaklanmıyor, eski buzdolaplarının çıkardığı sesten bile rahatsız ediciydi. Servisi arayıp durumu bildirdik, geldiklerinde videoları izleyip sesin anormal olduğunu kabul ettiler ancak merkeze bildireceklerini ve makinenin normal sesi olduğunu, onarım yapılmasına gerek olmadığını söylediler. Garantili bir ürün aldığım için bu durumla karşılaşmak kabul edilemez. Servis ve firma neden var anlamıyorum. İlk kullanımda fark ettiğim bu problem için servise başvurduk ama boşuna yorulduğumuzu anladık.
Tüketici hakem kuruluna ve hukuk mahkemelerine başvuracağım. Bu ilgisizlik ve baştan savma tutum kabul edilemez. Çevremdeki herkese bu durumu anlatacağım. Türk malı diye aldığım bu ürünü artık istemiyorum, parası sizin olsun, gelin alın götürün. Arkadaşımın aynı modeldeki Regal ürününde böyle bir ses yok. Sanki biz hakkını aramayan, prosedür bilmeyen, cahil insanlarız gibi hissediyorum. Daha önce de elektrikli ürün aldık ve böyle bir durumla karşılaşmadık. Ürününüzü sahiplenmiyor, müşterileri geçiştiriyor gibi geliyor bana. Satana kadar her şey güzel mi? Ürününüzü geri alın, aldığım yere de şikayette bulunacağım. Tüketici haklarımı arayacağım ve gerekli yerlere bildirimde bulunacağım.

Murat
22 Mart 2024 16:18
Regal İlgi Müşteri Memnuniyeti Sıfır
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
08 Kasım 2024 21:24
Vestel Kurutma Makinesi: Çözülmeyen Sorunlar Ve Müşteri Mağduriyeti
Vestel Kurutma Makinesi: Çözülmeyen Sorunlar Ve Müşteri Mağduriyeti
Yener sonuçtan hiç memnun değil

Yener
10 Nisan 2025 18:22
Kurutma Makinesi Kıyafetlerimizi Mahvediyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Regal Kurutma Makinesi Koku Yapıyor

13 Ağustos 2024 13:10
Vestel Regal Kurutma Makinesi Koku Yapıyor
Sansiro sonuçtan hiç memnun değil

Regal Kurutma Makinesi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Sansiro