Abdulvahap sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Yerli Telefon Markasından Hüsran: Arıza Ve Servis Sorunları

15 Şubat 2024 14:17

Reeder marka bir telefon aldım. 'Yerli malı, yurdum malı' diyerek ülkemizin bir telefon markasını desteklemek istedim. Ancak telefon birçok arıza verdi. En sonunda, bataryanın dolu iken aniden %50'ye düşmesi ve hemen kapanması sorunu yaşadım. Servise gönderdim, on gün boyunca arayan soran olmadı. Defalarca aramama rağmen sonunda bir bayan dönüş yaptı ve telefona virüs bulaştığını, onarım için 4 bin lira gibi yüksek bir ücret talep etti. Şarj yeri değişimi ve yazılım güncellemesi gibi bahanelerle karşılaştım. Bu ücretleri ödemeyi reddedince, bakım ve arıza tespit ücreti adı altında 500 küsur lira talep edildi. Telefonumu geri istedim ve çöpe atabileceklerini söyledim. Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım ama ne cevap veren ne de dönen oldu. Türk malı diye güvendiğimiz ürünlerin bizi mağdur etmesi çok acı. Reeder firmasından ve servis anlayışından hayal kırıklığına uğradım. Bu tür deneyimler ülkemizin gelişimini olumsuz etkiliyor. Reeder gibi firmalara güvenmekten kaçınmalıyız. Yazıklar olsun Reeder.

24 Şubat 2024 10:53

21 Şubat 2024 17:31 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, tarafınıza arama sağladık, fakat ulaşamadık. Şikayetin gerçekliğine dair belge ve irtibat numaranızı göndermenizi rica ederiz.

22 Şubat 2024 10:12

22 Şubat 2024 10:38

Kesinlikle yalan arayan da olmadı soranda ne zaman kim aradı merak ediyorum, siz arayana cevap veremiyorsunuz ki arayasiniz.

22 Şubat 2024 11:57

Belge zaten servisinde telefon eğer servisse komedi

Gürkan

10.03.2024 tarihinde Zonguldak AVM Reeder ofisinden 2 adet telefon aldım. İkisi de kayıt dışı IMEI kaydı yok. Kapanacak diye mesaj geldi. Bugün 27.03.2024 defalarca aramama ve satış ofisine gitmeme rağmen hala IMEI kayıt dışı sorununu çözemedim. Bekleyin 2 haftaya kadar açılır deyip oyalıyorlar. Benim gibi pek çok şikayet var. Bir de faturalı legal satın alıyoruz. Bu firmaya kayıt dışı telefonları faturalı bir şekilde satışına izin veren yetkili kurumlar ve birimler. Nasıl izin verdiniz. Neden biz vatandaşlarınızı müşkül duruma düşürdünüz. BTK ya bildirdim. Tüketici heyetine başvurun diyor. Bir de yerli ve milli üretim diye aldığımız yerli firmayı şikayet edin mantığı işliyor. Denetim ve ilgi olmayınca vatandaş ne yapsın.

Gürkan

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
19 Mart 2024 14:04

Reeder Telefonumun Arızaları Bitmiyor Paramın İadesini İstiyorum

Bedirhan
28 Nisan 2025 19:43
Reeder Telefonumun Arızaları Bitmiyor Paramın İadesini İstiyorum
Talat sonuçtan hiç memnun değil

Talat
06 Şubat 2025 18:42