İsmail sonucu yetersiz buldu

Reeder Mahkeme Kararanı Uygulamıyor

23 Ağustos 2023 15:14

Telefonun ekranı zaman zaman karıncalanıyordu ve donuyordu, şarjı bittiği zaman açılmıyordu. Siren sesi çalıyordu. WhatsApp durum paylaşımı yaparken bir anda yazılar ikili çıkmaya başladı, sonra kaymalar başladı ve ekran gitti. Ekran uzun süre açık kaldığı zaman ekranda ne var görünmüyor. Bazı dosyalar yedeklenmiyor. 16.02.2023 tarihinde faturasıyla beraber servise gönderilmek üzere Reeder Metrogarden AVM mağazasına teslim ettik. 28.02.2023 tarihinde servisten tarafından WhatsApp'tan yazılan mesajda göndermiş olduğunuz telefonunuza 1875 TL onarım ücreti çıkmaktadır. Dilerseniz 2000 TL S19 max Pro cihazımızın sıfırına sahip olabilirsiniz diye teklif edilmiştir. Cevaben: telefon garanti kapsamında olduğunu bu ücret nedir diye sorulduğunda cihazın iç ekranında bir kırık mevcuttur. Garanti kapsamına girmemektedir. Cevaben: Kırık olsa bile bizden kaynaklı bir durum değildir. Dış ambalajında da göründüğü gibi yeni alınmış hatta ekran koruyucusu bile sıfır gibi mağazaya teslim ettik. Bahis ettiğiniz cihaz masa üstünde masaya sabitlenmiş halde durmaktadır. Taki durum paylaşıncaya kadar bir anda ekran karardı. Sonra telefon açılması suretiyle sesli ifade edilen cümle servisimiz 24 saat kamera sistemiyle izlenmektedir bizde kaynaklı bir durum değildir. Ancak ücret karşılığında onarımı yapılabilir. Bende bunu kabul etmediğimi serviste cihazın açılırken kamera kayıtlarını yollamanızı, cihazın şirkette kullandığımı ancak sosyal medya işlerinde işletildiğini ve şu anda mağduriyet yaşadığımı belirtip cihazın onarılıp göndermenizi rica ederiz. Bunun üzerine mesajımıza bir cevap daha alamadık ve kamera görüntülerini henüz bize ulaşmış değil. Bu durumda mağduriyetimin giderilmesini rica ederiz diye dilekçe yazdık cevap gelmeyince 4. Ayda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptık ve mahkeme cihazın aynısıyla değiştirilmesine karar verdi ve lehimize karar verdi. 20.07.2023 tarihinde karar iki tarafa da tebliğ edilmiştir. Tebliğden sonra bekledik bir haber gelmeyince Metrogarden Reeder dükkana başvuru yaptık. Bize telefonu getirin. İşlem başlatalım dediler. 07.08.2023 cihazı teslim ettik bir çok kez aramamıza rağmen sürekli size dönüş yapacaklar şu ana kada dönüş yapan yok daha önce sistemde ön izlemede yazılıyordu bugün tarihler 23.08.2023 sistemde durum yok yazıyor aynı taktik sürekli oyalamak icra işlemleri başlatmak için girişimde bulunacağım artık.

profile profile
30 Ağustos 2023 13:08

Şikayetvar'da ki yazımdan dolayı dönüş yapıldı ve cihazı gönderdiler aynı renk olmasa da kabul ettik. Süreç çok uzun sürdü ve bizi yeterince mağdur etmiş oldular. Tüketicilerin bilinçlendirmek adına bu bilgileri paylaşmış oldum. Saygılarımla Ayrıca Şikayet vara iki defa teşekkür ederiz.

23 Mart 2024 12:02 (Şikayetten 7 ay sonra)

Reeder Marka Danışmanı, Sizlere arama sağladık fakat ulaşamadık. Sizlerle iletişime geçebilmemiz adına lütfen telefon numaranızı bizimle paylaşarak müşterimiz olduğunuza dair bilgi ve belgeleri gönderebilir misiniz? İletişim bilgileriniz saklı kalacaktır. İyi günler dileriz.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
28 Ağustos 2024 01:05
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
12 Mayıs 2025 21:09
Reeder Yeni Aldığım Telefonun Batarya Sorunu Ve Güvenlik Endişesi
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S19 Max Pro S Edge Cihazımda Sürekli Bağlantı Sorunları Ve Çözülmeyen Teknik Destek

Engin
02 Eylül 2025 20:52
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
25 Mayıs 2024 10:49