İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Değer Kaybı Talebime Yanıt Alamıyorum

Değer Kaybı Talebime Yanıt Alamıyorum
İbrahim
08 Kasım 2024 20:20

Ray Sigorta A.Ş.'ye değer kaybı talebimi içeren dilekçemi, 28/10/2024 tarihinde kendileri tarafından belirtilen mail adresine gönderdim. Tarafıma herhangi bir geri dönüş olmadığından, şirketin internet sitesinde belirtilen 444 5 729 numaralı telefonunu aradım. Müşteri temsilcisi tarafından 11302404789 numaralı dosya ile talebimin incelendiğini söylediler, internet sitesinden sorgulama yapabileceğimi ve dosyayı oradan takip etmem gerektiğini belirttiler. Sorgulama yaptığımda dosyanın kapalı olduğunu gördüm. Sonrasında yeniden aradım, talebiniz reddedildi dediler. Ancak buna ilişkin tarafıma herhangi bir bildirim yapılmadı (mail, SMS vb.). Yine şirketin telefonu ile temsilciye bağlandım ve bu talebin neden reddedildiğine ilişkin tarafıma mail istedim ancak o da yapılmadı. Şimdi asıl sorun şu ki, aracımla geçirdiğimiz kazada toplam 119.000 TL'ye yakın bir işlem yapıldı ve faturalandırıldı. Aracımda bu kadar yüksek meblağlı bir işlem varken neden talebim reddedildi? Başvurumun ne sebeple reddedildiğini öğrenmek istiyorum. Ben yine de gereken işlemleri avukatım aracılığı ile yapacağım. Maksadım avukata sebepsiz yere para ödememeniz idi ancak sigorta tahkim kurulu ile çözmem gerekiyorsa o şekilde de çözüme kavuştururum. Benim talebim neden reddedildiğinin tarafıma iletilmemesi, bu sorun neden çözülmüyor?

11 Kasım 2024 09:32 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

18 Kasım 2024 16:48

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımız tarafından sizinle görüşülerek açıklama yapılmıştır. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

İbrahim
18 Kasım 2024 16:50

Tarafımla herhangi be görüşme yapılmadı, görüşme yapıldı demişsiniz ama beni arayan soran hiç kimse olmadı.

Serkan

07.05.2025 tarihinde aracımla kazaya karıştım hasar incelememde bittiği halde değer kaybım ne kadar olduğumu bilmiyorum ve ne zaman sonuçlanacağı hakkında bilgi alamıyorum dosya numaram *********** olup plakam ********* acilen sonuçlanıp değer kaybımın yatırılmasını istiyorum bu saatten sonra Ray Sigorta ile ne sigorta ne de kasko yaptırırım ve de tanıdıklarıma yaptırırım çok kötü bir sigorta işleyişi var

Orçun sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 11:38
Mehmet sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2024 15:39
"Teşekkürler"
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Ray Sigorta Değer Kaybı Ödememi Aylardır Yapmıyor

10 Ekim 12:54