Ceren sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2024 11:25
Ceren'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Rani’den aldığım bir ürünü, nakliye bana ulaşmadan tanımadığım bir esnafa, girişe bıraktı. 4 kat yukarı taşımamın imkansız olan ürünle ilgili bir gün öncesinden bana gelen bilgilendirme mesajında ise ne gün ne de saat değişikliği yapabiliyorsunuz. Cumartesi sabah direksiyon sınavım esnasında, tam kapı önüne geldiklerinde beni aramışlar. İşlerim bitip eve dönme yolumda, arayan numarayı geri aradığımda, girişte esnafa bıraktıklarını söylediler. Ben de bir kargodaki hafif bir ürünüm sandım. Rani’den olduklarını da söylemediler. Apartmana girmek için uğraşmamışlar bile. Bana diyor ki, sizin orada park edecek yer yok, yasak. Ben oraya evimi taşıdım, kocaman cadde ve kocaman kaldırım var. Sokak arası da değil duracakları yer. Dörtlülerini yakarsın, ürünü apartmana sokana kadar diğer dairelerin zilini çalarsın, kat 4’e kapı önüne ürünü bırakıp öyle gidersin. Kargo değil nakliyesiniz. Cumartesi 2 defa müşteri hizmetlerini arayıp iade sürecini başlatmalarını istememe rağmen, hala bana bir bilgilendirme mesajı gelmedi. Hala iade sürecini başlatmadılar. Ürün nakliyenin bıraktığı gibi kapı önünde duruyor. Biri çalıp götürürse, sorumluluk size ait. Müşterinizin evde olup olmadığını teyitleme den, bir de sanki benimle konuşup girişteki esnafa bırakmalarını söylemişim gibi yalan söyleyerek de herhangi birini paket bırakamazsınız. O bıraktığınız esnafı tanımıyorum ve paketi alırken bir de bir sürü suratla uğraştım. İade sürecini başlattığınıza dair beni bilgilendirin artık.

29 Eylül 2024 17:39
Rani Mobilya Ürünü Benden Habersiz Girişteki Bir Esnafa Bıraktı

Ürününüz apartman girişinde ve diğer daireler şikayetçi olmaya başladı. Nasıl gelip gazete bırakır gibi kapıya bıraktıysanız gelip alın bunu. Nakliye ekibiniz iki erkek değil mi? Ben tek başıma bir kadın olarak bu paketi dört kat yukarı taşımamı mı beklediniz gerçekten? İki kez nakliyenizi geri aradığımda gelip yukarı çıkaracak mısınız dediğimde de hayır yanıtını aldım. Bursa'dan geliyorlarmış da, orada bekleyemezlermiş de. Kapı önüne geldiğinizde değil, bir saat öncesinde evde misiniz diye aramanız gerekir diğer nakliyecilerin yaptığı gibi! Beni 10.35'de aramışlar ki ben 10.50'de onlara geri dönüş yaptım. Çoktan esnafa paketimi bırakıp kaçmışlar sağ olsunlar. İademi hala başlatmadınız!

30 Eylül 2024 10:22 (Şikayetten 22 saat sonra)
30 Eylül 2024 17:13

Sorunum bugün hızlıca çözüldü. Teşekkür ederim.

10 Ekim 2024 11:07

Teşekkürler

Seda sonuçtan çok memnun

29 Nisan 2024 12:48
"Tarafıma ulaşıldı ve bir daha aynı sorun yaşanmaması adına adres ve konum bilgileri ayrıntılı olarak istendi. Ayrıca indirim kuponu da tanımlandı. Mağdur etmediğiniz için teşekkürler."
Hilal sonuçtan memnun

11 Temmuz 2024 12:59
"Çözüldü. Teşekkürler..."

30 Ekim 2024 10:40
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Yargıcı'dan Mobilya Ve Mutfak Eşyası Siparişinde Yaşanan Teslimat Ve İade Sorunları

28 Mart 2025 17:06

Ak Mobilya Teslimat Sorunu Ve Yanıltıcı Ürün Deneyimi