Rampage Koltuk Yukarı Aşağı Yapmıyor

Berkin
20 Temmuz 2024 12:26

Dün akşam Bandırma Liman AVM'den almış olduğum Rampage marka oyuncu koltuğu yukarı aşağı yapmıyor, bozuk veya eksik parçalı. Müşteri hizmetlerini aradım, iade veya değişim yokmuş. Zaten tamir istemiştim. 08502221500 numaralı müşteri hizmetlerini aradım, ürünün yapımcısından destek alın diyor. Daha dün mağazalarından almış olduğum ürün bozuk, eksik veya hatalı çıktığı için yalnız bırakılıyorum. Kime başvuracağımı bilmiyorum.

23 Temmuz 2024 16:13 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Rampage Oyuncu Koltuğumun Garanti Sürecinde Mağdur Edildim!

Muhammet
31 Temmuz 2025 13:38
Abdulhamit sonuçtan memnun

Abdulhamit
25 Ekim 2025 00:34
"Arızalı parça marka tarafından değiştirildi ve tarafıma gönderildi, basit olan montajını tamamladım ve mağduriyetim sona erdi. Teslimat süresi kısa idi. Yaşadığım sorunun çözüme kavuşturulması sebebiyle teşekkür ederim. Maalesef markaya gönderdiğim e-postaya halihazırda dönüş olmadı. sikayetvar.com üzerinden yaptığım paylaşıma istinaden tarafıma WhatsApp üzerinden dönüş yapıldı. Marka tarafından paylaşılan destek e-posta adresine işlevsellik kazandırılması gerektiği kanaatindeyim."

Rampage Oyuncu Koltuğu 2 Kere Alınmasına Rağmen Bozuk

Melih