Kader sonuçtan hiç memnun değil

Ramada by Wyndham Şile Ramada Otel Para İadesi Yapmıyor Yanlış Bilgilendirme Yapıyor.

28 Şubat 2024 22:42

Ocak ayında Ramada Şile otele 1 yetişkin 2 çocuk rezervasyon yaptırdım. Rezervasyonumu yaptırırken bilhassa kapalı havuzlarının açık olup olmadığını bir tatil sitesinde kapalı olduğu yazdığını söyledim fakat ona rağmen bana havuzumuz kullanıma açıktır dediler ve rezervasyon yaptırdım. 100 km yol gittim ve otele gittiğimde ödeme yaptığım sırada kapalı havuzumuz tadilatta dendi ve 2 çocukla geri dönmek zorunda kaldım. Üstelik rezervasyon yaptırırken hemen o gün ödediğim peşinat tutarımı 1 ay geçmesine rağmen hala iade etmiyorlar. Hem zararım karşılanmadı hem paramı geri alamıyorum. Otel misafirperverliği hizmet sıfır.

15 Mart 2024 23:22

Defalarca ulaşmama mail atmama şikayet yazmama rağmen 2 aydır yapmadığım kapıdan çevrildiğim tatilimin parasını geri alamıyorum. Koskoca Ramada otel 680 TL yi 2 aydır hesabıma yatırmadı. Hem yanlış bilgi veriyorlar hem telafi etmiyorlar. CİMER üzerinden şikayet kayıtlarıma devam edeceğim.

28 Şubat 2024 22:51 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, Önemli şikayetiniz için teşekkür ederiz. Gerekli kontrollerin yapılabilmesi ve ilgili şikayetinizin araştırılabilmesi adına rezervasyon detaylarını iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Ramada By Wyndham İstanbul Sile Hotel Yönetimi

Aydın
Aydın

Merhaba. Şile Ramada otelde SPA merkezinden paket aldım. Ramada ismine güvendiğim için. Fakat 2025 yılının sonlarına doğru hiçbir bilgi verilmeden devredilmiş. Devir eden Fi Club devir alan hangi firma bilmiyorum fakat her iki kurumda bu duruma duyarsız kalıyor ne para iadesi ne hizmet hiçbir şekilde muhatap bulamıyorum. Ramada oteli aradım fakat konuya onlarda alakasız kaldılar bizi ilgilendiren bir konu değil diye kestirip attılar. Kesinlikle ve kesinlikle ne otel ne SPA merkezi tercih edilmeyecek kadar ilgisiz ve alakasız.

Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 11:49