Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Quick Sigorta Değer Kaybı Reddi

21 Ağustos 2024 15:29

Quick Sigortadan trafik poliçesi olan bir sürücü aracıma çarptı ve %100 kusurlu bulundu. 2024101100264 dosya numarasıyla süreç ilerledi. Hasarın ve onarımın ardından değer kaybı talep ettiğimde Quick Sigorta ödemeyi reddediyor. Aracıma yansıyan hasar kaydı, araç bedelinin yaklaşık %20 i kadar. Bu kadar hasar kaydı olan bir aracı satmak için epey fiyat kırmam gerekecek. Bu sebeple tarafıma değer kaybı ödenmesi gerekiyor. Mağdurum ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde gerekli mercilere şikayette bulunacağım

22 Ağustos 2024 00:25 (Şikayetten 8 saat sonra)

Şikayet incelemeye alınmıştır. Değerlendirme yapılarak bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

23 Ağustos 2024 00:11

Değer kaybına konu hasar bulunmaması sebebi ile tazminat ödemesine imkan görülememiştir. Quick Destek Ekibi'ne sosyal medya hesaplarımız (Twitter-Facebook-Instagram / @quicksigorta) üzerinden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

Bilal
Bilal
25 Ağustos 2024 00:46

Sol far, sol ön çamurluk hadi ön tamponu geçelim daha ne gibi bir hasar olması gerekiyor sizin ödeme yapmanız için! Aracıma 21 bin hasar işlenmiş durumda sigortalınızın bana çarptığı için benim aracımın değer kaybının ödenmesini tekrar talep ediyorum aksi takdirde avukata vereceğim!

Taha
Taha

Merhaba aynı durumu yaşadım bu sigorta şirketleri avukatların dilinden en iyi anlıyor yakın arkadaşım değer kaybı başvurumu yaptı Quick Sigorta ödemeyi reddetti ve tahkim yoluna gittik ben o sırada arabayı sattım fakat yaklaşık 6 ay gibi bir sürede değer kaybımı faiziyle beraber aldım isterseniz avukat arkadaşımın numarasını verebilirim size yardımcı olacaktır. Geçmiş olsun

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 10:39

15 Eylül 2023 15:03