Qualia Exclusive Wellness Bekleneni Veremeyen Salon

28 Haziran 2024 17:242.128

Birkaç kişiye sordum, o şekilde görüşmeye gittim. Tıpkı duyduklarım gibi orada olan üyelerde aynı şeyleri söylediler. Ya verdikleri sözde durmuyorlar, ya da ödeme konusunda net değiller. Ayrıca özellikle yetkili sorumlu kişiler holding sahibi gibi takılıyorlar. Kişileri üye yapana kadar her şey güzel sonrası sıkıntı. Maalesef beklediğim gibi değildi

Yorumlar(9)

24 Ağustos 2025 12:05

19.08.2025 tarihinde, Qualia Spa Exclusive Wellness Anthill Residence Bomonti şubesine sosyal medya üzerinden ulaşıp, ücretsiz deneme masajı davetiyle ilgili iletişime geçtim. Deneme masajının ücretsiz olduğu belirtilerek davet edildim ve kabul ettim. Şubeye gittiğimde ücretsiz deneme masajı aldım ve 10’lu Kartımdan 15.000 TL’lik ödeme tek çekim olarak alındıktan sonra, 10’lu paketin bir anda 30.000 TL olduğu ve 15.000 TL daha ödemem gerektiği söylendi. Buna itiraz ettiğimde, Sıla Hanım ve resepsiyondaki Sude Hanım’ın da şahit olduğu şekilde, “15.000 TL daha ödemezseniz bu çektiğimiz paranın bir anlamı kalmıyor, uçmuş oluyor” Yaşadığım bu olayı genel merkeze bildirip Hilal Hanım’ı şikayet ettim. Hilal Hanım beni arayarak özür diledi ve “Sizin dediğiniz gibi yapacağız, haklısınız” dedi. Ancak tekrar şubeye çağrıldığımda, bu kez kartımdan 20.000 TL daha çekilmek istendi ve davranışlarıyla beni son derece rahatsız etti

24 Ağustos 2025 12:04

24 Ağustos 2025 12:04

24 Ağustos 2025 12:00

24 Ağustos 2025 12:00

24 Ağustos 2025 11:59

29 Mart 2025 11:16

Merhabalar, fiyatları ne kadardı? Aylık mi yıllık üyelik mi satıyorlar?

Macfit (İstanbul Avrupa) Üyelik İptali Ve Hizmet Kalitesi Sorunları

14 Ağustos 2024 15:523.082

Üye olurken size istediğiniz zaman üyelik iptali yapabileceğiniz, sadece iptal ettiğiniz ayın taahhüt yapılmamış hali gi...

Carrera Fitness & Spa Mistral Üyelere Verilen Sözler Tutulmuyor

3 Ocak 2024 19:393.720

Carrera Mistral'de baştan söylenenler ne yazık ki gerçek olmuyor. Verilen v...