12 Ekim 2024 21:08

9 Ekim 2024 tarihinde şubeye gidip hesap açtırdım. Maaşını QNB Finansbank'a transfer edenler kazanıyor diye bir kampanya çıktı. Katılmak istedim. Kredi kartımın olmadığını gözlemliyormuş. Programa katılım için kart başvurusu yap dedi ve taahhüt tutarı seçtirdi. 200 bin taahhüt verdim. Başvuruyu yaptım. Kart onaylandı. Kampanyanın 90 gün süresi vardı ama hemen (aynı gün ) başvurdum. Parayı da gönderdim fakat kampanya katıldığım kampanyada görünmüyor. Dedim sistemsel hata vardır. Parayı gönderdim fakat kampanya uygulanmadı. Bütün aşamaların ekran görüntüsünü ekledim. Kampanyayı tarafıma açmanızı (tekrar tanımlamanızı) talep ediyorum. Aksi halde görüntüler ile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Kart başvurusunu zaten bu ekrandan yaptım. Başvuru şeklinden de ispat edilir niteliktedir

12 Ekim 2024 21:12 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

18 Aralık 2024 14:31

Ayşegül
18 Aralık 2024 10:35
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 11:39
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 10:57
QNB Kampanyasında Yanıltıcı İşlem Ve Beklenmedik Borç Sorunu