Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 11:16

Qcar firmasından 25 Ağustos 2024 saat 23:00'te araç kiraladım. Kiraladığım aracın ses hoparlör sorunu vardı. Hemen aradım, servise götürmem gerektiğini söylediler, ancak saçma sapan bir şekilde yardımcı olmadılar. Bu birinci sorun. Aracın lastiği yolda patladı. Tamir için lastikçiye gittim fakat lastiğin tamir olmayacağını söylediler. Ben de geçici bir lastik taktırdım. İzmir'e dönünce aynı marka temiz bir lastik bulup taktırdım. Ekteki resimde olduğu gibi her sorunda aradım. Aradığım arkadaş bana 'sıfır falan' kelimesi etmedi, aynı marka olsun sorun çıkmaz dedi. Bu sebeple İzmir'de aynı marka lastik işini çözdüm. Ancak bu sefer de arayıp lastiğin sıfır olması gerektiğini ve bana fatura çıkacağını söylediler. Ben bu işin peşini bırakmayacağım tabii ki ama kimse Qcar'a yaklaşmasın. İlgi alaka sıfır, destek sıfır. Taşra bir yerde resmen ölümden döndük. Adamların derdi sıfır lastik, yazıklar olsun...

19 Eylül 2024 00:43 (Şikayetten 19 gün sonra)

İlgili araç kiralamada iken lastik patlamış ve kullanıcının orijinal olmayan bir lastik değişimi yaptırdığı tespit edilmiştir. Takılan lastik kullanıma elverişli değildir. Müşterinin Ek Güvence Paketi olmadığı durumlarda lastik tutarı kullanıcıya yansıtılmaktadır. Qcar Destek Ekibi

19 Eylül 2024 17:17

Telefonla aradık lastik sıfır olmasına gerek yok kullanılır olması yeterli dendi bizde gayet yeni bir lastik bulduk taktırdık de

19 Eylül 2024 17:22

Firmanın organizasyon müdürüyle görüştük oda aynı şekilde çözümsüz bir şekilde yaklaştılar bize bence kimse kiralamasın insanların canını değil parasını önemsiyorlar 😡

Adem sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 07:50
Getir Araç Kiralama İle Yaşanan Mağduriyet
Buse sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 10:26
Garenta Eksik Donanımlı Araç Kiralama Deneyimi
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
05 Eylül 2024 19:18
Novacar Fahiş Fiyat Ve Kötü Hizmet Anlayışı.
Novacar Fahiş Fiyat Ve Kötü Hizmet Anlayışı.

Garenta Ödemelerim İade Olmadı

25 Eylül 2024 16:00