Puma Ayakkabının Topuk Astarı Yırtılması!

14 Haziran 2024 14:45
13 Haziran 2024 19:49

İstanbul Sultanbeyli Atlas Park AVM içerisindeki FLO'dan Puma marka 42 numara bir ayakkabı aldım çalıştığım için ayakkabıyı sadece hafta sonları giyiyordum ve toplamda 3 gün giydim 3 gün içerisinde giydiğim saat 4 ya da beştir ve ayakkabının topuk kısmında iç tarafının astarı yırtıldı topuğuma aşırı şekilde vurmaya başladı ve buna FLO'ya götürüp gösterdiğimde incelemeye gönderdiler incelemede üründe bir hata olmadığı bildirip geri red ettiler. Marka diye aldığım bir ayakkabıda böyle bir sorun yaşadım buradan bir sonuç alamazsam Tüketici Mahkemesi'ne kadar başvuracağım. Gerekeni yetkililer tarafından yapılıp bu konuyla alakalı ilgilenmelerini bekliyorum.

20 Haziran 2024 13:11 (Şikayetten 5 gün sonra)
21 Haziran 2024 15:07

Merhaba Puma olarak ürünün arkasında durmayacaksanız farklı firmalara ürününüzü sattırmayın o halde ben burda üründen şikayetçiyim ve sattığı filo mağazasını size şikayet ediyorum. Marka sizin satan filo ilgilenen yok.

Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Kapsamında Yırtılan Puma Ayakkabısı İçin Değişim Talebim Reddedildi

Sevil
05 Mart 18:59