Aytekin sonuçtan çok memnun

Pull and Bear Eksik Ürün Ve Kargo Firmasi

03 Aralık 2023 13:19
Aytekin'in Teşekkür Mesajı
“Mağazaya ürünü götürdüm direkt hesabıma geçti iadem teşekkürler. Naçizane tavsiyem kargo firması ve müşteri hizmetlerinde bir değişikliğe gitmeleri gerektiği”

23.11.2023 tarihinde Pull and Bear sitesinden aldığım 246548735541 sipariş numaralı eşofman takımı, 8 gün sonra kargo şirketi tarafından teslim edildi. Kargo şirketinin adı BirGünKargo idi. 03.12.2023 tarihinde, pazar günü saat 12 sularında kargoyu teslim aldım. Paketi açtığımda ise sevincim kursağımda kaldı; eşofman takımının sadece üstü çıktı, altı yoktu. Eşofman takımının altının eksik olması büyük bir hata. Paketleri hazırlayan kişilerin bu tür hatalara düşmemesi gerekir. Böyle tanınmış bir firmanın, gönderilerin doğru hazırlanmasına dikkat etmemesi ve sıkıntılı bir kargo şirketiyle çalışması kabul edilemez. Ayrıca hafta sonu hizmet vermeyen müşteri hizmetlerinin olmaması da ayrı bir sorun.

Aytekin
Aytekin
05 Aralık 2023 13:53

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Ulaşmadı, Çözüm Sunulmadı: Pull And Bear'dan Hayal Kırıklığı

30 Ekim 2025 15:37
siparisim-ulasmadi-cozum-sunulmadi-pull-and-beardan-hayal-kirikligi-2.jpg

24 Ekim 2023 10:19

04 Aralık 2023 20:06
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 11:09

23 Eylül 2023 18:21