30 Aralık 2024 20:43

Pul & Bear iadeden vazgeçirmek için her şeyi yapıyor. Telefon çantası sipariş ettim. Bir telefon çantasının fermuarı jilet gibi keskin olamaz. Çünkü içine telefonu koyup çıkarırken telefon çizilir. En ucuz markalar bile fermuarları plastikten yumuşak malzemelerden yaparlar. Telefon çantası böyle gelince iade etmek istedim. Teslimat noktası veya mağaza seçenekleri var. Bizim bütün pazaryerlerimiz 50,00₺ tutan eşyaları bile evden teslim alıyorlar. Ne dersek diyelim uluslararası firmaların kargo politikalarına bin basar kargolarımız. Neyse hadi evden almadı diyelim. Kargoyu ben götürüp teslim ettiğim halde ve ürün kendinden ayıplı olduğu halde kargo ücreti de iade edilmiyor. Bunu bilseydim 2. telefon çantasını sipariş vermezdim ama fermuarsız bir tane verdim bile. Buraya yazıyorum ki büyük sandığımız bu cılız markaları tanıyın dostlarım. Mail göndermemişler, mesaj göndermemişler, iade talebi kabul edilmiş haber vermiyorlar, girip bakıyorsun nereye bakarsan bak nereye ve nasıl iade edeceğin hiçbir yerde yazmıyor. İşte buyurun siz de okuyun 'teslimat noktası' bize vahiy gelecek sanırım. Benim parama ihtiyacınız varsa 44,50₺ kuruşum size yine de helal olsun.

15 Nisan 2025 20:56

29 Mart 2024 18:44

16 Temmuz 2024 17:27
Pull And Bear Da Yaşadığım Üst Üste 2 Olumsuz Deneyim
Pull And Bear Da Yaşadığım Üst Üste 2 Olumsuz Deneyim

06 Aralık 2024 12:34
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 13:02