PUBG (Pubgmobile.com) İşlem Güvenlik Riski Barındırdığı İçin İptal Edildi

06 Kasım 2023 00:20

PUBG mobile uc alamıyorum. İşlem güvenlik riski barındırdığı için iptal edildi. Nasıl oldu, anlamadım. Hesapta onca emek var, uc alamayacaksam ne yapıyım? Böyle olmaz, cidden. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa minnettar kalırım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Yorumlar (8)

Hasan
Hasan

Abi ben yurt içinde bu sorunu yaşıyorum ben ne yapa bilirim aynı hatayı veriyor banada cevap verirsen sevinirim iyi akşamlar

Oğuzhan
Oğuzhan

Hocam iyi akşamlar bizde aynı sorunu yaşıyoruz arkadaş Azerbaycan'a gitti uc alamıyorum dedi ben buradan denedim olmuyor tam olarak ne yapmamız lazım onun mu bir hafta girmemesi gerek yoksa benim mi Cevap verirseniz sevinirim

pubg-pubgmobilecom-islem-guvenlik-riski-barindirdigi-icin-iptal-edildi-1.jpg
Toprak

Onun 1 hafta girmemesi lazım kardeşim bir hafta hesapta sen takıl sonra satin almaya bas duzelicektir

Hüseyin
Hüseyin

Bende mağdurum sorunu nedir bunun ya

Toprak

Ahmet kardeşim dediğimi uygula olacak

Toprak

Kardeşim yurt dışından giriş yapilyorsa 7 gün boyunca oyuna sen giriş yaparsan sistem otomatik algılayıp yukemeni yaoa bileceksin ama 7 gün içinde kimse gitmeyecek senden başka

Toprak

Çetin Türkiye'de tanıdığın varsa hesabi 1 hatalığına ona ver girsin oynasın her gün bir sat 1 hafta sonra düzelecek tir ama hine sonra aynı sorunu verirse aynı sekil tekrarlayın

Çetin
Çetin

Bende yurt dışındayım banada aynı şekilde işlem güvenlik riski barındırdığı için iptal edildi bunu nasıl yapa bilirim peki yurt dışındayken yükleme yapamayacağım yani bir yardımcı olsan nasıl bir şey yapabilirim

PUBG Mobile Uc Alamıyorum

16 Kasım 2023 03:13