Deniz sonuçtan çok memnun

Pttcell'de Süreç Bitmiyor: Sim Kart Sorunu

Pttcell'de Süreç Bitmiyor: Sim Kart Sorunu
Deniz
01 Aralık 2024 23:32

Bir yıldır Pttcell abonesiyim. Oğlum akıllı saatini kaybettiği için yedek sim kart çıkartmak amacıyla şubeye gittim. Sim kart çalışmadı. Müşteri hizmetleri, borçtan dolayı kısıtlı olduğunu, borcu ödeyip tekrar sim kart çıkartmam gerektiğini söyledi. Böylece kendiliğinden açılacak sim kart dedi. Borcu ödeyip yine kart çıkarttık. Kart tabii ki yine çalışmadı. Yine aradım. Bu sefer de bir gün beklememi söylediler. Bekledim, yine çalışmadı. Yine aradım. Bu sefer de hattın eskisi gibi hala kısıtlı olduğunu, işlem gördüğünü, yine kart çıkartmamı söylediler. Dedim ki bir kere İCCİD numarasından sıkıntı yaşadım. Ona baksak. Bakmadılar bile. Yine gidip yine sim kart çıkarttım. Yine çalışmadı. Bu sefer aradığımda artık bu sorunu çözün yeter dedim. Söylediğim gibi İCCİD numarasında sıkıntı çıktı. Müşteri hizmetleri sorunu kaydettiğini, hattın açılacağını söyledi. Ne zaman dediğimde belli bir zaman veremediklerini söylediler. Hala bekliyorum. Taahhütten cayma bedelini ödemeden hattı iptal ettirmek istiyorum. Bu ne saygısızlık.

Ödeme Yapmama Rağmen Hattım Açılmıyor, Mağdur Ediliyorum

Hilmiye
26 Eylül 2025 08:42

26 Mayıs 2025 16:30
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Semra
14 Kasım 2024 15:06