Özcan sonucu yetersiz buldu

PTT'den Aldığım Telefonun IMEI Bilgileri Yasal Değil

14 Kasım 2024 22:50

Epttavm'den Xiaomi Redmi Note 12s cep telefonu satın aldım. Telefonumu teknik servise yolladığımda öğrendim ki cihazın IMEI bilgileri yasal olmayan yollarla silinmiş ya da değiştirilmiş bir telefonu bana satmışlar. Bu nedenle garanti kapsamına da giremiyor. Ben telefonu PTT ismine güvenerek aldığım halde böyle bir sorunla karşılaştığım için mağdur oldum. Derhal sürecin sonuçlanıp mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Aksi halde hukuki yollara başvuracağım.

09 Şubat 2025 22:17

Epttavm'den satın aldığım IMEI bilgileri yasal olmayan yollarla silinmiş ya da değiştirilmiş Xiaomi Redmi Note 12s cep telefonum BTK tarafından kapatıldı. Devlet güvencesinde ve 200 yıllık ülkemizin en köklü kurumuna güvenerek aldığım cep telefonu kaçak çıktığı tespit edildiği halde sorunum Epttavm tarafından çözülmemiştir. BTK tarafından cep telefonumun kapatılarak kullanım dışı tutulması nedeniyle çok büyük mağduriyet yaşıyorum. Bu mağduriyetim bir an önce giderilmesini istiyorum. Sorunum çözülmediği takdirde yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım.

A.serkan
A.serkan

Merhaba bu sorunda herhangi bir gelişme yaşandı mı? Benzer sorunla karşı karşıyayım. Teşekkürler.

Özcan

Maalesef Epttavm tarafından sorunum çözülmedi. Çözüm konusunda da yardımcı olmuyorlar. Telefonun IMEI no değiştirilmiş olduğu için 09.02.2025 tarihinde BTK kararı ile kullanıma kapatıldığı halde yine de Epttavm sorunu çözmeye yanaşmıyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum.

Kurtuluş sonuçtan hiç memnun değil

Epttavm'den Aldığım Telefon Kaçak Çıktı

Kurtuluş
29 Ekim 2023 12:28
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Satın Alınan Telefon Türkiye Garantili Değil, Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alınamıyor

Bülent
08 Ekim 2025 18:19