Kurtuluş sonuçtan hiç memnun değil

Epttavm'den Aldığım Telefon Kaçak Çıktı

29 Ekim 2023 12:28

Epttavm'den Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G telefon aldım. Telefon kaçak telefon çıktı. Telefonun IMEI numarası yoktu. Kutu üzerindeki IMEI tahrip edilmişti ve ürünün faturası gönderilmedi. 35 gündür faturasını istiyorum hala göndermediler. Epttavm'yi arıyorum kayıt oluşturmamışsınız diyor. En az 6 kere aradım fatura gelmediğine dair. Kayıt aldık diyorlar sonrası yok. 1 hafta bekleyip yine aradığımda fatura talebiniz yok talep oluşturuyoruz cevabı alıyorum. Ürünü geri gönderdim kaçak olduğu için ithalatçı firma garantili ürüne Türkiye garantili ürün IMEI numarası atıp gönderdi. Aslında bu bir taraftan sevindirici telefonum Türkiye garantili oldu. Ama bu kez ikinci IMEI yok. BTK ve Xiaomi Türkiye ile görüştüm. Mutlaka ikinci IMEI olmalı, sorun yaşarsınız yasal süreci başlatın önerisi aldım. Satıcı bana ürünü sattıktan hemen sonra ürünün satışını durdurdu yorum da yapamıyorum. PTT'ye durumu ne kadar izah etsem de satıcıya güvenmeyi ve satıcıyı korumayı tercih ediyorlar. Telefon elimde kaldı PTT ilgilenmiyor, sürekli çeşitli bahaneler ileri sürüyor. Bir daha Epttavm'yi asla tercih etmem. Güvenilmez firma ve çok ilgisiz.

Ömer

Üstadım merhaba sorununuz çözüldü mü acaba?

Ömer

Aldığınız mağazanın adı neydi?

Kurtuluş

Hayır, telefonu ikinci kez iade etmemi istedi PTT. İade ettim ve 3 gün sonra kutusu açılmış olduğu için iade edilemez mesajı gönderdiler. Bu ikinci kez oluyor. Üstelik iade etmemi istediklerinde arıyorum uyarıyorum iade edersem firma da iade eder kutusu açıldığı için diyorum. Siz merak etmeyin iade edin ücret iadesi yapacağız diyorlar ama maalesef bir ilerleme kaydedemiyorum. 10 gün oldu iade edeli telefonu da hala geri göndermediler. Kısaca faturası yoktu ve kaçaktı, artık telefon da yok.

Arif sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 14:55
Ali sonuçtan çok memnun

14 Haziran 2023 09:52
"Sayenizde hemen dönüş yaptılar ve 3 gündür gelmeyen iade kodu geldi. Teşekkür ederim yardımınız için."

Yanlış Bilgilendirme Ve Geciken İade Süreci

Mikail