Emre sonuçtan hiç memnun değil

Epttavm'de Mobil Market Mağazası Sıfır Diyerek 2. El Telefon Satıyor

11 Ağustos 2023 22:26

Pttavm.com sitesinden, PTT-icb36th14-070823 sipariş kodu ile satıcısı mobil market olan bir mağazadan 1 adet iPhone 14 telefon aldım. Ürünün faturası aynı gün gönderildi, fatura üzerinde (IMEI) seri numarası yoktu, zaten satın almaktan vazgeçmek için yeterli bir sebep. Ürün faturadan 3 gün sonra gönderildi ancak telefonun güvenlik bantları sökülerek, kutusu açılmış ve ikinci el durumuna düşürülmüş bir telefon gönderildi. Üstelik gönderilen telefon, sipariş edilen gibi 128 GB değil, 256 GB idi. Satıcıya ürüne ait fotoğrafları gönderdim, PTT Kargo yavaş olur diyerek Yurtiçi Kargo üzerinden ve sistemden iade kodu almadan göndermeye yönlendirdi, böylece 128 GB olan siparişi teslim almış gibi görünüp, 256 GB olanı da kendilerine iade etmiş olacaktım. Epttavm üzerinden iade kodu da alamıyorum. Mobil market isimli satıcı sebebiyle yaşadığım mağduriyet, Epttavm tarafından da çözülmedi.
Şikayetimin satıcı mobil market ya da Pazaryeri Epttavm tarafından acilen çözüme kavuşturulmasını rica ediyorum.

Orkun
Orkun

Emre Bey geçmiş olsun, mağduriyetiniz giderildi mi ben de alacaktım sizin paylaşımınızı görünce vazgeçtim.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
22 Mayıs 2024 15:32