Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Epttavm Ve Emperor Mağazasına Olan Nefretim

13 Mayıs 2023 23:22
12 Mayıs 2023 21:34

Akıllı bileklik aldım Xiaomi mi band 5 ekranı bozuk geldi kutu hasarlı olduğu için tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetti diyorlar ama bu bir bahane çünkü kutusu sağlam da olsa ürün bozuk ayrıca kutu bana geldiğinde ezilmişti ezildiği yerden yırtıldı dayanıksızdı

16 Mayıs 2023 16:11 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak müşteri temsilcilerimiz tarafından en kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla PttAVM.com

16 Mayıs 2023 16:12

Değerli Müşterimiz, Konu hakkında sistemimizde kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla pttavm.com

17 Mayıs 2023 12:22
Epttavm Ve Emperor Mağazasına Olan Nefretim

Bilgilendirme falan yapılmadı en son 4 gün önce posta atmışsınız ilgilenmiş gibi yapmayın da müşterilerinizle azıcık ilgilenin

17 Mayıs 2023 12:25

Kısa süre içinde dönüş yapacağınızı söylemişsiniz mesela kaç gün bunu en son söylediğiniz de ürünümü 15 gün boyunca beklemiştim ve hala göndermediniz!

Selahattin
Selahattin

Bende ana kart aldım Epttavm den ürün elime kutusuz ve arızalı geldi iade ettim iade reddedildi ben Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağım 4 kez müşteri hizmetlerini aramama rağmen emperor fırması müşteri hizmetleri telefonu açmadı bu firmadan aliş veriş yapmak büyük hata yorumları ciddiye almamıştım insan başına gelince anlıyor

Su Kal sonuçtan hiç memnun değil

PttAVM Kullanılmış Ve Kirli Ürün Gönderildi, İade Talebim Keyfi Olarak Reddedildi!

Su Kal
02 Kasım 2025 23:14