Taner sonuçtan hiç memnun değil

PTT Kargo Dağıtımı Trabzon Yalıncak Şubesi

11 Nisan 2023 14:34

2752***44111 PTT Kargo takip Aliexpress yolu ile bir ay önce aynı gün iki ürün aldım. Ürünlerim karşı taraftan PTT Kargo yolu ile gönderim yapıldı. Fakat gönderi adresim olarak apartman adı şehir ilçe bir de telefon numaram yazılmış. Kargolarım ikisi de birer gün ara ile Trabzon PTT Kargo bölümüne geliyor. Dağıtıma çıkan bir ürün arkadaş beni arıyor telefon numaram olduğu için üstünde adresiniz eksik tam adresinizi verin teslim edelim dedi sağ olsun verdim adresi getirdi dedim ki hatta bir problem olmasın diye Trabzon Yalıncak daki PTT Kargo şubesine gittim sordum soruşturdum kayıtlar orada mevcuttur. Sonra ben diğer kargonun yarın teslim edeceklerini söylediler tamam dedik. Ama nasıl olduysa bana PTT'den mesaj geldi bir gün sonra adres eksikliğinden kargo teslim edilemedi. Şimdi soruyorum bende bir kamu çalışanıyım kendi ülkemde kendi kendimi şikayet ediyorum burda. Kargoyu bana dağıtıma çıkaracak arkadaş be müslüman evladı madem eksik telefon numarası var üründe ara beni sadece bir kelime mahalle adı öğrenip getirmeye de tenezzül etmedi sağ olsun. Fatih devlet hast PTT şubesinde t*** bey sağ olsun konu ile ilgileniyor İstanbul PTT Kim şubesi ile görüşüyor ama anlamadığım bir şey var benim telefon numaram t. C. Kimlik vs her şey PTT kayıtlarında var bu nedir yahu beni arayıp bir teyit yapılacak bu kadar işlem ta ki ürünün yurt dışına geri gönderecek kadar saçma işler başka bir ülkede olur mu. Kargo takip PTT takip numarası 275***4111 İstanbul'da bekliyor bakalım zorla yurt dışına geri götürülmeye çalışılan ürün kolay gelsin PTT Kargo başarabilecek misiniz bakalım.

Ömer
Ömer

Maalesef devletimiz böyle yönetiliyor. Ben postahane müdürü olsam bu konuları araştırırım. Vatandaşa nerede eksik davranıldığı konusunu tespit eder bana bağlı çalışan arkadaşları 24 saat denetlerim işlerini layıkıyla yapıyorlarmı diye. Bu devletet ciddiyetinden ve liyakatından gelir. Japonlar harakiri yapıp yanlışlarını affetmiyorlar ancak bizimkilerin cennette villaları hazır onlar için sıkıntı yok. Bir tük vatandaşı olarak hem avrupayı hem de bu Japon ve çinlileri kıskanıyorum.

03 Haziran 2025 16:46

PTT Kargo Teslimatında Zile Basılmaması Ve Bilgilendirme Eksikliği