21 Mart 2024 14:08

14 Şubat'ta AliExpress sitesinden satın aldığım ürün, daha önce de onlarca defa satın alma işlemi yaptığım adrese teslim edilmek üzere yola çıktı ve 26 Şubat'ta gümrüğe girdi. 12 gün sonra sağ salim PTT Kargo yetkililerine teslim edildi. Bugün 21 Mart ve ben 50 gündür PTT'nin kargoyu teslim etmesini bekliyorum. Kargo önce sistemde bana teslim edilmiş olarak göründü. Uzunca bir takipten sonra bir PTT dağıtıcısı kargomun kendisinde ama Erenköy'de olduğunu söyledi. Üzerinde posta koduna kadar eksiksiz olan kargomun üzerine elimle tekrar verdiğim adresi yazarak yola çıkardı. Şu sıralar kargom Adalar'da merkez postanede görünüyor. İletişim sıfır, muhatap yok. Adalar merkez postaneye ulaşma imkanı yok. Telefon numarası var, açan yok. Bu kurumun düzelme imkanı da yok sanırım. 2710123782131 takip numaralı kargom ile ilgili attığım maile dönüş yapılmasını ve adresime teslim edilmesini istiyorum. Çok bir şey değil istediğim, zaten işiniz bu değil mi?

21 Mart 2024 14:13

Şaka gibi. Canlı destek hattından Arzu Hanım Büyükada' ya gidip alabilirsiniz diyor. Posta koduna kadar yazıyor adreste Güngören den kalkıp Adalara kargo aramaya git diyor kurum.

Eray sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 12:54
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 18:37

Alpaslan