Bora sonuçtan hiç memnun değil

Bali Seyahatinde Yaşanan Otel Ve İletişim Sorunları

01 Kasım 2024 13:42

Pronto Tour'dan almış olduğum 31 Ekim tarihli Bali seyahati ile ilgili bana ulaşan otel bilgisi ile buraya geldiğimde kalacağım söylenen otel bilgisi bir değil. Temmuz ayında Bursa Karma Turizm'den almış olduğum Bali turu ile ilgili adaya girip rehberle buluştuğumuz andan beri sorun yaşıyorum. Bana gelen bilgilendirmede yazan otelde neden kalmadığımı sorduğumda tur rehberi beni Pronto Tour'a yönlendiriyor, Pronto Tour firması Karma Turizm temsilcisi ile görüştüğümde ise problemi tur rehberi ile çözmem gerektiğini söylüyor.

Ayrıca Karma Turizm'den bize gelen bilgilendirmelerde dönüş uçak bilgisi yazan kısımda eksik bilgi mevcut. Karma Turizm ve Pronto Tour'dan almış olduğumuz hizmetten hiç memnun değilim, bir daha kesinlikle tercih etmeyeceğim. Bizi burada 15 saatlik uçuş sonrası iki dere bir arada bıraktılar ve problemle kimse ilgilenmiyor.

04 Kasım 2024 11:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

Bora
Bora
06 Kasım 2024 11:47

Bali deyim. Size ulaşamıyorum

İpek sonuçtan hiç memnun değil

Pasaport Kontrol İhmaliyle Bali Tatilinde Mağduriyet

01 Kasım 2024 23:13

26 Ekim 2023 11:18

Songül
24 Temmuz 2023 18:04
Buşra sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 18:32
Pronto Tour... Sadece Derdi Para Kazanmak Olmuş