Murat sonuçtan çok memnun

Pronet 7 Ayda Tam 3 Kere Fiyat Artırdı!

Pronet 7 Ayda Tam 3 Kere Fiyat Artırdı!
21 Aralık 2023 15:19

Dükkanı açtığım günlerde bir "Pronet" çalışanı dükkanıma gelip bana güvenlik ekipmanı sattı. Bana satarken aylık 999 lira olduğunu ilk 5 ay ise %40 indirim yapacağını yani 600 lira civarında ödeyeceğimi söyledi. Bana çok makul geldiği için kabul ettim. Geldiler ve kurulumu yaptılar.

1 ay sonra fatura 1290 lira oldu birden. İndirimli haliyle 800 küsur. Arayıp sebebini sordum bana "ilk kurulumda kamera vb. Gibi araçların fiyata dahil olmadığını, bir ay hediye olduğunu ve bu yüzden şimdi faturaya eklendiğini" söylediler. Böyle bir şey yoktu. Ben kamerasız güvenliği ne yapayım? Bin kere de sordum elemana bana takip hizmeti bile bedavadan verileceğini söylemişti. Fiyata hepsi dahildi. Değilmiş.

Çıkmak istediğimi söyledim sözleşmeden ama 1 yıllık ücreti alırlarsa çıkabileceğimi söylediler. Ya sabır deyip 1290 liradan devam ettim. Şimdi de fiyatı 1880 liraya çıkardılar daha 7. Ayda. Buna da "TÜİK'in belirlediği ara zam" dediler. Ne sözleşmeden çıkabiliyorum ne de her gün artan miktara engel olabiliyorum. Sözleşmeden çıkmak için 9000 lira ödemem gerekiyormuş.

Yahu ben porsiyondan 30 lira kazanan insanım bana niye habire geçirmeye çalışıyorsunuz? Pronet muhtemelen bana ve diğer bütün müşterilerine aynı oyunu oynuyor.

Bana hiçbirini söylemediler bunların. İmza attığım onlarca sayfalık sözleşmenin bir yerlerine yazmışlar bunları.

22 Aralık 2023 11:50 (Şikayetten 20 saat sonra)
22 Aralık 2023 12:32

?