Selin
11 Temmuz 2024 10:52

Merhaba, yaklaşık 3 yıl önce biz de Bodrum bayiden Profilo buzdolabı aldık. Paslanmaz çelik diye sattılar. 5-6 ay sonra paslanmaya başladı. Aynı zamanda yeterince soğutmadığını da gördük. Profilo yetkilisiyle konuştuk servisi gönderdiler. Alt ve üst kapak olduğu gibi pas içinde bize kullanım kaynaklı ortam kaynaklı olduğunu söylediler ve garantiye girmeyeceğini söylediler. Maliyeti ucuzlatmak için en kalitesiz boya ve malzemeler kullandıklarından dolayı buzdolabı paslandı. Mallarına da sahip çıkmayarak bizden buzdolabı kapaklarını değiştiririz 8000 TL ücret istediler sonra 6800 TL'ye düştüler. Biz de kabul etmedik yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Defolu ve kalitesiz mal satarak insanları düpedüz mağdur ediyorlar.

11 Temmuz 2024 11:27 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Bedir
27 Mayıs 2024 17:19
Emin sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 13:15
Esma sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 01:03
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
25 Aralık 2024 14:05
Profilo Buzdolabında Sürekli Arızalar Ve Paslanma Sorunu
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Servisi Parça Değişimi Sonrası Sorun Çözülmedi, Mağduriyet Devam Ediyor

Emine