06 Kasım 2023 16:06

Prego ibiza model 2072 ikiz bebek arabam var ve kasa kısmı olan yerde tekerleğin üstündeki yer çatladı ne yaparsak yapalım olmuyor ve teknik servis te yardımcı olmuyor parçası olmayan bir malzemeyi bize neden sattığınızı da anlamıyorum ve hala satışta olan yerler de var 18 aylık ikizlerim var.

Ve kullanamıyorum şu an mağdurum resmen teknik servisiniz yardımcı olmuyor ama ben yapılmasını istiyorum veyahut kasa kısmının tedariğini istiyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa tek başıma çocukları nasıl hangi akasa ile götüreyim ve yalnız bakıyorum.

profile profile
Beyza
Beyza
07 Kasım 2023 16:09

Ve hala Prego yetkili servis ile konuşmaya çalışıyorum ama yetkiyi servis o kadar sert bir tavır la karşılıyor ki bana ürünümü kaynakçıya götürün yaptırın dediler ve ben bu ürünü bu markaya güvenerek aldım fakat markanın bu şekilde yaklaşımı çok kötü

Rafet
Rafet

Bende ikiz bebek arabası aldı 2072 ibiza arka tekerleklerin ikisinde de bayağı bariz çatlamalar ve janttan dışarı fırlamalar var kimsede ilgilenmiyor demek ki şikayetler aynı ise bu yapım hatasına giriyor Saygılar

PregoBaby İbiza İkiz Bebek Arabası Sorunlu

10 Ağustos 2023 17:37
Remzi sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 12:26
Alp sonuçtan hiç memnun değil

Prego İkiz Bebek Arabası Sürekli Arıza Çıkarıyor, Servis Desteği Yetersiz

13 Haziran 2025 08:50