Abidin sonuçtan hiç memnun değil

Doğuş Oto Porsche Garantili Aracım 3 Aydır Serviste Esir Durumda

Abidin
27 Şubat 2023 15:19

Doğuş Oto Porsche garantili aracım 3 aydır serviste esir durumda!
2020 model Porsche taycan aracım, Doğuş Oto uzatılmış garantili halde iken küçük bir hasar almıştı. Tamirini yaptırdık derken bir telefonla elektrik aksamında da arıza olduğunu ve arabanın değeri kadar bir maliyeti olduğunu söylediler. Kendi hatamla meydana gelmesi imkansız bir durum ve açıkça arabanın üretiminde sorun olduğu net olmasına rağmen aracım 3 aydan fazla süredir halen serviste bekliyor. Garantili ve böylesine reklamı yapılmış bir aracın bu şekilde bir anda kullanılamaz hale gelmesine akıl sır erdiremiyorum. Güvenerek aldık, güvenerek tonla paraya garanti yaptırdık, kasko yaptırdık ancak düştüğümüz duruma bakın.

27 Şubat 2023 15:03

Porsche Taycan Alırken Dikkatli Olun 2020 model Porsche Taycan aracımı aldıktan kısa bir süre sonra seyir halindeyken aracın alt kısmından küçük bir hasar aldı. O küçük hasar için servis önemsiz bir hasar olduğunu belirtip küçük miktar hasar tamir bedeli çıktı. Ancak araç tamir edildikten sonra aracın batarya ve elektronik aksamından kaynaklı çalışmadığı ve tamir edilebilmesi için de 2.500 milyonun üzerinde bir masraf çıkacağını belirttiler. Porsche gibi prestijli bir markaya duyduğum güven ile lüks ve güvenli bir araç aldığımı sanırken, aracın elektrikli olması nedeni ile çalışmaması ile karşı karşıyayım ve aracı aldığım bedel kadar masraf yapmam bekleniyor. Porsche ise durumu sahiplenmiyor, yazdığımız maillere cevap vermiyor, Garanti kapsamında olmasına rağmen Doğuş Oto ise hasarı garanti kapsamında tamir etmiyor. Porsche kendisine attığımız maillere dönüş dahi yapmadı. Milyar dolarlık markanın son model aracıyla bile ilgisi bu kadar. Hiçbir tepki veya cevap yok. Porsche kendi arabasına sahip çıkmazsa, sorunlu üretimler yapar ama güvenli diye reklam yaparsa kim neden bu markayı tercih eder? Tonla paraya güvenli olsun, çevre dostu olsun, konforlu olsun, bir sorun çıktığında marka bize arka çıksın, sahip çıksın diye düşündük. Ancak yanılmışız.

27 Şubat 2023 15:02

Anadolu Sigorta Elektrikli Araç Genişletilmiş Kasko Yapmasına Rağmen zararımı karşılamıyor Porsche Taycan marka aracımı alır almaz Anadolu Sigorta'dan Elektrikli Araç Genişletilmiş Kasko poliçesi yaptırdım. Birkaç ay sonra küçük bir hasar sonucu gittiğimiz servis onarım ücreti istedi. Birkaç gün sonra da telefonla arayıp elektrik aksamında sıkıntı olduğunu ve arabanın çalışmadığını söylediler. Hemen sigortaya başvurduk ancak bu günler için yaptırdığımız Elektrikli Araç Genişletilmiş Kasko zararımızı karşılamayı reddetti. Kendimizi güvence altında hissetmek, korunuyor kollanıyor hissetmek için kapsamlı sigorta yaptırıyoruz ama yine de mağdur ediliyoruz. Anadolu Sigorta tercih edilirken bunları bilerek yaptırın derim!

profile profile profile

Yılmaz
Yılmaz

Paranla mağdur olmak bu olsa gerek. Sigorta yaptırırken tekrar düşünmek lazım.

Zeynep
Zeynep

Güçlü bir kurum olduğunu düşündüğümüz meğerse, düşündüğümüz gibi değilmiş. Müşterisinin arkasında durmuyormuş yazık.

Porsche Taycan'da Beklenmedik Elektriksel Sistem Hatası!

Şeyda
21 Nisan 2025 13:24

Aracın Çukurdan Sonra Yaşadığı Sorun ve Servis Desteği Hakkında Şikayet

Şükrü
30 Mayıs 2025 00:12
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Porsche Servislerinde İkame Araç Hakkım Sürekli Reddedildi Mağduriyetim Giderilmiyor

17 Eylül 2025 15:32