Sodexo Yeni Kart Problemi!

23 Temmuz 2023 21:242.053

Sodexo yeni kart çıkartma sorunu! Fiziki Sodexo kartımı kaybettim. Mobil uygulamadan kayıp çalıntı olarak bildirerek, kullanıma kapattım. Sodexo müşteri hizmetlerini aradığımda, bilgilerimi aldılar ve yeni kartın beş iş günü içinde geleceğini söylediler. Kart gelmedi. Tekrar aradığımda bu defa birbirinden haberi bile olmayan bir müşteri hizmetleri servisi olduğunu fark ettim çünkü bu seferki müşteri hizmetleri temsilcisi firmamın insan kaynakları biriminin Sodexo'ya e-mail atması gerektiğini söyledi.

Daha önce bu şekilde bilgilendirilmediğim için boşuna beklediğimi anladım. Firmamın insan kaynakları birimi Sodexo'nun verdiği e-mail adresine e-mail attı. Yeni kart talebi bildirdi ancak kesinlikle bir dönüş veya bir bilgilendirme olmadı. Mağduriyetim devam ediyor ve bu kimsenin umurumda değil. Sodexo firmasından tarafıma acil dönüş yapılmasını bekliyorum!

31 Temmuz 2023 06:56

Sodexo yeni kart problemim asla çözülmedi. 15 gündür mağdurum. Buraya yazdıktan sonra arandım, kartımın iki gün içinde geleceği söylendi. Günler geçti kartım yok. Zaten başta bilgisiz bir Müşteri Temsilcisi tarafından yanlış yönlendirildim ve mağdur oldum daha sonra üç kişi ile daha görüştüm ve nihayet bir tanesi e-mail atılması gerektiğinden haberdardı çok şükür! E-mail atıldı İK'dan. Sonuç yok. Buraya şikayet yazdım. Müşteri t. Aradı ve hiç utanmadan e-mailin gelmediğini söyledi sonra ben iddia edip ekran resmi gönderebileceğimi söyledim. Bunun üzerine gereksizlere düşmüş evet yollanmış vs. Dedi! Ciddiyete bak! Kurumsallığa bak! Kartımın İstanbul olduğu için iki güne geleceğini söyledi. Yalan dolan, Kartım yok ve günlerdir mağdurum. Bunun için Sodexo'ya mağduriyet davası açacağım. Sorun yaşamak istemeyen bu firmayı kullanmadan şikayetlere baksın!

24 Temmuz 2023 15:39 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza ilettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz.

24 Temmuz 2023 15:51

Merhaba Rukiye Hanım, Şikayetinizle ilgili inceleme yapılarak sonucu telefon görüşmemizde tarafınıza aktarılmıştır.

Buket
Şikayeti Çözüldü
24 Temmuz 2023 17:12

Aynı şeyi yaşıyorum gerçekten kötü hizmet

Sodexo Mobil Hesap Hatası!

5 Ekim 2023 11:541.814

Sodexo mobil uygulaması kullanıyorum. 3 gün önce uygulamadan çıktım ve şifremi unuttum butonu üzerinden tekrar giriş yap...

Sodexo 7 Gündür Bakiyemi Kullandırtmıyor

7 Temmuz 2023 16:15460

Sodexo uygulaması ile tam 1 haftadır mücadele ediyorum. Yeni uygulamaya geçildiğinden beri kart tanımlamada hata alıyoru...

Sodexo Kart Basım Olmasına Rağmen Gönderilmiyor

5 Ekim 2023 15:28305

Sodexo kayboldu, mail attım, kartı kapattılar. 5 iş gününde yenisini göndereceği söylendi ama 12 iş günü oldu. Kart bası...

Tümünü Gör
Pluxee Ceppos Yine Şaşırtmayarak Öğlen Yoğunluğunda Çalışmadı!

Pluxee CepposYine Şaşırtmayarak Öğlen Yoğunluğunda Çalışmadı!

Hamza
Pluxee Türkiye Ödemeleri Yapmıyor

Pluxee TürkiyeÖdemeleri Yapmıyor

Fatih
Pluxee Türkiye Paramı Vermiyorlar, Alamıyorum!

Pluxee TürkiyeParamı Vermiyorlar, Alamıyorum!

Abdullah
Pluxee Türkiye Göndermiş Olduğum Faturayı Doğru Kesilmesine Rağmen Onaylamadılar!

Pluxee TürkiyeGöndermiş Olduğum Faturayı Doğru Kesilmesine Rağmen Onaylamadılar!

Abbas
Pluxee Türkiye Bayram Öncesi Gelmeyen Ödeme Tamamen Kendi Hataları Kaynaklı