Saruhan sonuçtan çok memnun

Pluxee Mobil Uygulama Çalışmıyor

03 Eylül 2024 19:31

Pluxee online şifre ile alışveriş yapmaya gittiğim son 2-3 sefer sürekli sorun yaşamaktayım. Birinde, hesabımdan para çekildi ama markette işlem iptal göründü. 2 gün sonra param iade oldu fakat aynı ürünleri markette bırakmak kötü bir deneyim oldu. Bugün tekrar alışverişe gittim ve bu defada sistemde problem var ve ödeme kodu alamıyorum, aslında ödeme kodundan ziyada mobil uygulama hiç açılmıyor. Sürekli alışveriş yap, ürünleri reyondan topla fakat kasada her şeyi bırak, çok kötü bir deneyim oluyor. Müşteri hizmetlerini aradığımızda ise sistemsel bir çalışma olduğu söyleniyor. Çalışma yapılacak olsa (planlı) bunun için ilgili saat dilimine ait bilgilendirme mesajı atmanız gerekli, bu çalışma değil sisteminizin problemli olduğunu kanıtlıyor. Bu durum birden çok kez yaşandı, yemek için kullandığımda 300-500 TL tek seferde ödemez sorun değil diye ödüyorum restorant harcamalarımda, fakat toplu market alışverişinde 5000-6000 TL gibi rakamları ödemek istemediğim için ürünleri iade etmek zorunda kalıyorum. Uygulama yaklaşık 5 saattir açılmıyor.

03 Eylül 2024 23:42 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza ilettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz.

04 Eylül 2024 11:41

Merhaba Saruhan Bey, Şikayetinizle ilgili inceleme yapılarak sonucu telefon görüşmemizde tarafınıza aktarılmıştır.

Saruhan
Saruhan
04 Eylül 2024 12:13

Dönüş için teşekkürler. Mobildeki sorunları gidermek için umarım en yakın zamanda gerekli çalışmalar yapılır ve aynı sorunlar tekrar yaşanmaz.

Ecem sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 18:09
Her Zamanki Gibi Pluxee Mağduriyeti