Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Pirelli Maresen Firmasında Müşteri Hizmetleri Ve Fiyatlandırma Sorunu

Ömer
09 Temmuz 2024 00:52

8 Temmuz 2024 tarihinde aracımın ön lastiğini değiştirmek üzere Bursa Pirelli bayilerinden Maresen firmasına gittik. Gitmeden önce de lastik fiyatını öğrendik. Gerekli bilgileri aldım, Maresen'e gittiğimizde müşteri temsilcisi ve faturamızı kesen A** isimli çalışan üstten konuşma, kibirli davranışlar ve adeta küfür eder gibi tavırlarıyla bizimle konuştu. Çok garip bir durum, kimse bedavaya sizden hizmet almıyor. Nazik ve güler yüzlü olmak bu kadar mı zor? Telefonda verdiği fiyat 5950 TL iken orada bize söylediği fiyat 6000 TL idi. Bizler 50-100 TL arayan insanlar değiliz, ama bu fiyatlandırma politikası da çok yanlıştı. Özellikle belirtmek isterim ki insan ilişkilerinde problemi olan birinin orada çalıştırılmasını müşteri memnuniyeti bakımından iyi bulmadım. Lastiğimizi takan ustalar ise alçak gönüllü ve iyi insanlardı. Firmanın dikkate alınmasını temenni ediyorum, böyle devam ederse çok müşteri kaybeder.

09 Temmuz 2024 08:19 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz bize ulaşmış olup ilgili bölüme yönlendirilmiştir. Markamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Güvenli sürüşler dileriz. Saygılarımızla, Pirelli Otomobil Lastikleri A.Ş.

09 Temmuz 2024 08:26

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 01:58

Garanti Süresi Sonrası Lastik Değişiminde Yaşanan Mağduriyet

09 Temmuz 11:56
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Fiyatlandırma Ve Kasti Uyanıklık: Lastik Bayisinde Yaşanan Sorun

03 Aralık 2024 15:06