Dayton Lastikleri Hakkında
Bridgestone tarafından üretilmiş olan Dayton Lastikleri’nin temeli; 1974 yılında Sabancı Holding ve ortaklarının girişimiyle 1974 senesinde Lassa markası ile atılmıştır. Bridgestone, Lassa, Firestone, Dayton ve Kinesis lastik markaları, Bandag kaplama markalarının yanı sıra; Otopratik, Propratik, Lastiğim, tabelalı satış, hizmet ve servis noktaları, Bridgestone Box ve lastik.com.tr alternatif satış kanalları, Profleet, Mobilfix ve Lastik Oteli hizmetleri ile Dayton Lastikleri, sektöre yön veren markalardan biri olmayı başarmaktadır.
Lastiklerini değiştirmeyi düşünen pek çok kullanıcı tarafından “Dayton lastik nasıl?” sorusu merak edilmektedir. Yılların getirdiği deneyim, bilgi birikimi ve donanım ile lider konumda yer alan Dayton Lastikleri güvenilir ve kalitelidir. Eğer daha önce Dayton Lastikleri kullanmadıysanız ve kullanıcıların yorumlarını merak ediyorsanız sayfamızda yer alan Dayton Lastikleri yorumlarına göz atabilirsiniz.
Dayton Lastik Fiyatları
Dayton Lastikleri model yelpazesi hayli geniştir. Her ihtiyaca ve bütçeye uygun bir lastik modeli Dayton Lastikleri’nde sizleri bekliyor. Dayton marka lastik modelleri; aracın tipine göre değişiklik göstermektedir. Otomobil, hafif ticari ve ağır vasıta için farklı Dayton lastikler bulunmaktadır. Bu lastik modelleri arasından araç tipinize uygun olanları inceleyebilirsiniz. Otomobiller için üretilen Dayton lastik modelleri arasında; Touring 2 ve DW510 Ewo yer almaktadır. Touring 2 modeli, ıslak zeminde kısa fren mesafesi ve viraj alırken yolda mükemmel tutma sağlar. Bunun yanı sıra; maksimum performansı minimum maliyetle yaşamanıza olanak tanır. Hafif ticari araçlar için üretilen Dayton lastik modelleri; VAN ve VAN Winter’dır. VAN; dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü bir lastik olma özelliği taşır. Aynı zamanda hem ıslak hem kuru zeminde sağlam bir yol tutuşu sağlar. Dayton Lastikleri ağır vasıta araçlar için üretilen modelleri arasında; D500S, D600D, D400T modelleri yer almaktadır. D500S modeli; aşınmaya dayanıklı bir lastiktir. Bu lastik aynı zamanda özel deseninin sağladığı düşük ses seviyesi ile sürüş konforunun artmasını sağlar. Tüm bu lastik modellerini ve çok daha fazlasını Dayton Lastikleri yetkili satış noktalarından ya da internet üzerinden incelemeniz mümkündür.
Dayton Lastikleri İletişim Kanalları
Dayton Lastikleri ile tanışmak, yaşadığınız problemle ilgili danışmak, bilgi almak ya da aklınıza takılanları sormak isterseniz Dayton Lastikleri iletişim kanallarını kullanarak markayla irtibata geçebilirsiniz. Dayton Lastikleri iletişim kanalları arasında; firmanın resmi web sitesi üzerinde yer alan iletişim formunu doldurma, müşteri iletişim merkezi numarasını arama gibi seçenekler yer almaktadır. İletişim formunu ister bireysel kullanıcı isterseniz de kurumsal kullanıcı olarak doldurabilirsiniz. Bunun için sizlere bireysel ve kurumsal olmak üzere iki farklı form sunulur. Ayrıca dilerseniz yine bu sayfadan bayilik talebinde de bulunabilirsiniz. Dayton Lastikleri ile ilgili yazılmış kullanıcı yorumlarını ve Dayton Lastikleri şikayetlerini ise sayfamız üzerinden inceleyebilirsiniz.