Kayhan sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 10:17

06 Temmuz 2023 tarihinde BMW marka aracıma yine bu marka için üretilmiş 4 adet Pirelli lastik aldım. Daha 1 senesi dolmadan ve henüz 10 bin km olmadan 04 Temmuz 2024 günü Marmaris - Datça arası seyahat ederken aracın ikaz etmesi ile lastiğin patladığını fark ettim. Ancak lastik özelliği patlasa da 80 km hızı geçmeden maksimum 80 km yol gidilebilir olduğu için diğerlerinden fazla para ödüyoruz. Neticede 40 km sonra lastikçiye gittiğimde lastiğin iç yanaktan yarıldığını gördüm. O anda Pirelli müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah etmeye çalıştım ama nafile. Ben de lastiği fabrikaya göndermeye karar verdim. 13 Temmuz 2024 günü fabrikadan aradılar ve lastik dış etkenler nedeniyle yanaktan yarılmış yani kullanım hatasıymış. Şimdi sormak istiyorum. Araç seyir halindeyken dış etken olmadan lastik nasıl patlar? Sosyal medya bu tür videolarla dolu. Pirelli gibi bir markaya yakışıyor mu? Bir daha asla aracıma Pirelli lastik takmam. Verdiğim parayı da helal etmiyorum.

06 Ağustos 2024 17:04

Pirelli otomobil lastik yarılması hakkında 17 Temmuz2024 tarihinde yazdığım şikayete hiçbir cevap vermediği gibi (yasal haklarımı kullanmak üzere gerekli olan inceleme sonuç raporunu) tarafıma göndermedi. Bu kadar ilgisiz bir marka daha önce hiç görmedim.

18 Temmuz 2024 11:15 (Şikayetten 1 gün sonra)
18 Temmuz 2024 14:01

Kayhan Kara Kocaeli Gölcük 2018 BMW 41ABG910

18 Temmuz 2024 14:40
16 Aralık 2024 17:31
Pirelli Lastiğin Yarılması Ve Fabrikanın Verdiği Cevap

Henüz bana kimse ulaşmadı yazıklar olsun.

Koray

Hiçbir sonuç alamayacaksınız bütün sosyal medya platformalarinda sürekli insanların Pirelli lastik almaması için uğraşacağım ben rezil oldum yollarda başkası olmasın

Pirelli Lastik Yarılması Sonucu Verilen Yetersiz Cevap!

12 Temmuz 2024 17:35
Mımar sonuçtan hiç memnun değil

Mımar
06 Mayıs 2024 13:40
Goodyear Firmasının Çözüm Odaklı Çalışmaması
Ege sonuçtan hiç memnun değil

Yaşattığı Mağduriyet

26 Ağustos 2024 10:53