Serkan sonucu yetersiz buldu

Piranha Klavye Ve Mouse Setinde Sinyal Sorunu Ve Kargo Ücreti Problemi

Serkan
23 Ekim 2024 13:26

23.09.2024 tarihinde A101'den 2335 model Piranha marka kablosuz klavye ve mouse seti aldım. Ürün 3-4 hafta kadar düzgünce çalıştı ama daha sonra mouse sinyal sorunu ortaya çıktı. Bilgisayarın dibinde olmama rağmen sinyal çoğu zaman zayıflıyor ve kopuyor. Pilinden mi diye pili de değiştirdim ama değişen bir şey olmadı. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, ürünün yetkili servise gelmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca ürünü gönderirken kargo ücretini benim, ürünü yetkili servisten firma bana gönderirken de kargo ücretini benim ödemem gerektiğini söyledi. Hem ürün 3-4 hafta içerisinde arıza verdi hem de kargo ücretini bana ödettiriyorlar. Ben daha önce birçok firmanın servisine ürün gönderdim, garantim olduğu için kargo parası ödemedim. Garanti olduğu halde neden ben kargo parası ödemek zorundayım? Ürünün 3-4 hafta içerisinde arızalanması beni çok üzdü. Firmadan bir açıklama bekliyorum.

Hikmet
Hikmet

Aynı sorunu ben de yaşıyorum bugün en ufak bir paketin kargo ücreti 250 TL civarında arızalanan ürün 300 TL, nasıl bir zihniyette olduklarını anlamak zor olmasa gerek, kimse ürün göndermesini istemiyoruz biz bozuk ürünleri satmaya devam edelim.

26 Ağustos 2024 16:31
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Piranha Kablosuz Klavye Mouse Seti Arızalandı Servis Ulaşılamıyor

Taner
24 Nisan 2025 11:16
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Klavyem Eksik Tuşlarla Ve Arızalı Şekilde İade Edildi

Hilal
14 Ağustos 2025 17:51
garanti-kapsamindaki-klavyem-eksik-tuslarla-ve-arizali-sekilde-iade-edildi-1.jpg